Breaking! Este oficial! DECIZIE BOMBA a Guvernului!

Proiectul de abrogare a recursului compensatoriu a fost adoptat azi, 3 decembrie de către Comisia Juridică a Camerei Deputaților. Acest proiect urmează să intre în dezbaterea plenului Camerei.

Proiectul de abrogare al recursului compensatoriu urmează să fie dezbătut în plenul Camerei Deputaților în ședința de miercuri, 4 decembrie.

Ce spunea Ludovic Orban despre abrogarea recursului compensatoriu
În cadrul declarațiilor de presă susținute de către premierul Ludovic Orban la finalul reuniunii Biroului Politic Național, acesta a menționat ce se va întâmpla în cazul în care legea recursului compensatoriu va fi aprobată.

„Vreau să fac o precizare, abrogarea legii privind recursul compensatoriu, nu înseamnă că din momentul abrogării nu mai beneficiază nimeni de prevederile legii recursului compensatoriu. Fiind sub incidența legii penale cele mai favorabile, abrogarea recursului compensatoriu va genera efecte, doar pentru viitor, vor beneficia în continuare de prevederile fostei legi, nu numai cei care se află astăzi în detenție, ci și aceia care sunt judecați astăzi și, de asemenea, cei care au comis fapte pentru care ar putea să fie condamnați, care îmbracă forma unor infracțiuni, până la momentul abrogării.

Citiți și:  Lovitură fără precedent pentru președintele Klaus Iohannis. Cine vrea sa-i ia locul

Este indispensabilă abrogarea cât mai rapidă a prevederilor legii privind recursul compensatoriu, pentru că asta nu va genera efecte, repet, decât pentru cei care urmează, din momentul abrogării, să comită fapte, care ar putea atrage condamnarea lor de către instanțe.”, a declarat premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.