Breaking. Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Donald Trump a fost nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace

Jaak Madison, un europarlamentar conservator din Estonia, a propus nominalizarea lui Donald Trump la premiul Nobel pentru Pace. Într-o postare pe rețelele de socializare, Madison a spus:

„În ultimii 30 de ani, Donald Trump este primul președinte al Statelor Unite care în timpul mandatului său nu a început un război. În plus, el a semnat mai multe acorduri de pace în Orientul Mijlociu, acorduri care au contribuit la asigurarea stabilității în regiune și a păcii”. Madison s-a referit la Acordurile Abraham, o declarație comună între Israel, Emiratele Arabe Unite și Statele Unite – și mai târziu, cu Bahrain și alte țări arabe.

Trump a fost nominalizat și anul trecut

Donald Trump a fost nominalizat și anul trecut la Premiul Nobel pentru Pace de deputatul norvegian Christian Tybring-Gjedde.

„Pentru meritul său, cred că a făcut mai multe încercări de a crea pacea între națiuni decât majoritatea celorlalți nominalizați la Nobelul pentru Pace”, a declarat Tybring-Gjedde pentru Fox anul trecut.

Jared Kushner, ginerele lui Trump, a fost, de asemenea, nominalizat

Totodată, Alan Dershowitz, profesor emerit de drept la Harvard, l-a desemnat luni dimineață pe ginerele lui Trump și fostul consilier prezidențial, Jared Kushner. Dershowitz, care este eligibil să nominalizeze persoane din cauza statutului său de fost profesor de Drept Harvard, a susținut că Kushner și asociatul său Avi Berkowitz au contribuit la negocierea Acordurilor Abraham. Kushner a spus că e onorat să fie nominalizat.

Tot luni, mișcarea Black Lives Matter a fost nominalizată la premiul Nobel pentru Pace de către un parlamentar norvegian, Petter Eide. Acesta a spus că oamenii i-au trimis mesaje care spuneau că „BLM este o organizație violentă”, dar le-a respins, informează TheEpochTimes.

Sursa: dcnews.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu