BREAKING | DOAR LA NOI ESTE POSIBIL ASA CEVA! Șefa DSP, în vizorul procurorilor dupa ce s-a dus la servici fiind INFECTATA CU COVID-19!

Dr.epidemiolog Carmen Scîntei este angajatul Direcției de Sănătate Publică Buzău, care a intrat în vizorul procurorilor după ce ar fi venit la serviciu deși fusese confirmată cu COVID-19, conform ziarului Sansa Buzoiana.

Surse de presă au declarat pentru șansanews.ro că dosarul deschis miercuri, 5 august, pentru zădărnicirea combaterii bolilor o vizează pe dr.Carmen Scîntei.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 25 iunie-1 iulie, angajatul Direcţiei de Sănătate Publică Buzău nu s-ar fi izolat la domiciliu, deşi la data de 25 iunie ar fi intrat în contact cu o persoană confirmată ca fiind infectată cu COVID-19. Procurorii susțin că reprezentantul DSP și-ar fi continuat activitatea profesională în cadrul instituţiei chiar şi după data 29 iunie, zi în care ar fi fost testat pozitiv cu coronavirus.

Șansanews.ro anunța pe 1 iulie îmbolnăvirea cu coronavirus a medicului epidemiolog Carmen Scîntei, care gestionase până la acea dată anchetele epidemiologice în criza sanitară generată de noul virus.

Scîntei fusese testată după ce o radiografie a indicat probleme la nivelul plămânilor, iar diagnosticul a fost stabilit după 3 teste negative.

Medicul epidemiolog a fost internat în spital, în secția de Boli Infecțioase, de unde a fost externat după circa 3 săptămâni. Chiar și din spital și de acasă, ulterior momentului externării, dr.Scîntei a coordonat activitatea instituției, alături de directorul economic, Daniela Dumitru și de directorul executiv Cristina Ungureanu, și ea confirmată cu coronavirus.

Dr.Carmen Scîntei nu a putut fi contactată de reporterii șansanews.ro pentru o reacție pe acest subiect. Nici conducerea DSP Buzău nu a răspuns pentru un punct de vedere.

Vezi si: Dă boala în interlopi! Zeci de dubiosi participă la priveghiul interlopului Emi Pian fără să respecte normele sanitare / VIDEO

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *