BREAKING Decizie de ultimă oră a PSD! Dăncilă a facut ANUNTUL!

Decizie de ultimă oră a celor de la PSD. Viorica Dăncilă joacă totul pe o singură carte. Tocmai a făcut anunțul. Diaspora este luată la puricat. Totul se va întâmpla în iulie.

Sesiune extraordinară a Parlamentului de la 1 iulie şi înfiinţarea unei comisii „pentru fraudele de la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai” au fost două dintre subiectele discutate în şedinţa coaliţiei de guvernare, a menţionat luni premierul Viorica Dăncilă.

„Am avut o şedinţă de coaliţie unde am abordat trei teme principale. Prima a fost referitoare la înfiinţarea unei comisii pentru fraudele la votul de la alegerile europarlamentare din data de 26 mai, am văzut că au apărut foarte multe sesizări în spaţiul public şi considerăm că este necesară o comisie la nivel de Parlament care să analizeze aceste sesizări, pentru că avem o datorie faţă de populaţie pentru aflarea adevărului. Al doilea subiect a fost cel legat de referendum, după cum ştiţi, s-a înfiinţat o comisie la nivelul Parlamentului unde căutăm soluţii, astfel încât votul din Diaspora să fie un vot al tuturor cetăţenilor, alegeri la care să participe toţi cetăţenii din Diaspora. Alianţa PSD-ALDE merge pe două posibilităţi, una – votul anticipat prelungit şi cealaltă – votul prin corespondenţă”, a spus Dăncilă la Palatul Parlamentului, după şedinţa coaliţiei de guvernare.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Ea a adăugat că al treilea subiect discutat a fost o sesiune extraordinară a Parlamentului, începând cu 1 iulie, „pentru a duce la bun sfârşit proiectele pe care le începem săptămâna aceasta”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.