BREAKING. Dancila A FUGIT de sub escorta lui Dragnea! Ce LOVITURA ii pregateste Liderului PSD

Premierul Viorica Dăncilă a pregătit o nouă lovitură pentru Liviu Drangnea. Mai exact, prim-ministrul pregătește demiterea șefei ANAF, Mihaela Triculescu, care stă sub aripa lui Darius Vâlcov, unul dintre apropiații liderului PSD.

De altfel, acțiunea ar reprezenta primul pas pentru îndepărtatea lui Vâlcov din Guvern. Potrivit adevărul.ro, Dăncilă a dat-o afară și pe Anca Alexandrescu, apropiata lui Dragnea la Palatul Victoriei. Conform sursei menționate mai sus, premierul dorește înlăturarea lui Vâlcov pentru a reduce din influența directă pe care Dragnea o are în Executiv, el fiind unul dintre oamenii care îi raportează direct șefului PSD tot ce se întâmplă la Palatul Victoria.

Mai mult, premierul are și un sprijin în luptă. Este vorba de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, care împărtășește dorința Vioricăi Dăncilă, dorindu-l pe Vâlcov plecat, pe motiv că îi ”calcă în picioare” autoritatea de ministru. Într-un interviu, Dăncilă a explicat că a greșit în privința Ordonanței 114, ce a fost „sculptura” lui Darius Vâlcov.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *