BREAKING Cutremur în PSD. Omul lor de bază a ajuns la DNA

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, este audiat la această oră, la DNA, în dosarul în care procurorii anticorupție investighează modul în care PSD a folosit banii primiți ca subvenție de la bugetul statului.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a ajuns în urmă cu puțin timp la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii anticorupție investighează modul în care PSD a utilizat banii primiți ca subvenție de la bugetul statului prin Autoritatea Electorală Permanentă, scrie G4media.

La ieșirea de la DNA, întrebat de reporteri de ce a fost pus sub acuzare, Drăghici a spus: „Știți foarte bine. Să fii pus sub acuzare că nu ai respectat o lege pe care tu ai făcut-o în Parlamentul României și esti cel mai îndreptățit să știi spiritul și litera acestei legi? Atenție, mi se pare mult exagerat și cred cumva că și are legătură cu coordonarea campaniei, că suntem în buza campaniei. De fiecare dată când a urmat o campanie electorală am fost chemat la DNA”.

DNA a cerut documente de la AEP pentru a verifica dacă PSD a direcționat banii din subvenții către instituții de presă.

Într-o adresă către Autoritatea Electorală Permanentă, procurorii DNA arată că ”în interesul urmăririi penale care se efectuează în dosarul penal cu nr. de mai sus (nr. 21/P/2019 – n. red.), vă înaintăm alăturat un exemplar al ordonanței emisă în cauză în data de 11.02.2019 și vă solicităm să ne înaintați, în fotocopii certificate pentru conformitate cu originalul, documente privind:

Modul de stabilire și repartizare a subvențiilor acordate în cursul anului 2017 Partidul Social Democrat;

Virarea sumelor de bani acordate în cursul anului 2017 Partidului Social Democrat;

Rapoartele de control privind modul de utilizare de către Partidul Social Democrat a subvențiilor la nivelul anilor 2017 și 2018”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *