BREAKING. Coronavirus in lume. Regina Elisabeta a II-a se va adresa naţiunii


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii se va adresa duminică naţiunii în legătură cu epidemia de COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham vineri, zi în care în ţară au fost raportate încă 684 de decese în legătură cu noul coronavius, transmite Reuters.

‘Majestatea sa Regina a înregistrat un mesaj special către Regatul Unit şi Commonwealth în legătură cu epidemia de coronavirus. Mesajul televizat va fi transmis duminică, 5 aprilie, la ora 08.00 PM’, a informat Palatul Buckingham, precizând că mesajul a fost înregistrat la Castelul Windsor, informează agerpres.ro.

Vineri, autorităţile britanice au raportat cel mai recent bilanţ al deceselor de COVID-19, care consemna 3.605 de victime în ziua de joi, 2 aprilie, ora 16.00 GMT, în creştere cu 23% faţă de ziua anterioară.

Citiți și:  Lovitura la palat! Regina Elisabeta a II-a taie-n carne vie. Ce a facut cu prinţul Andrew, Harry şi Meghan Markle

De asemenea, vineri, la 09.00 GMT, 38.168 de persoane au fost confirmate ca infectate cu coronavirus, din totalul celor 173.784 testate.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

273 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile