Breaking CARNAGIUL de la Viena a fost REVENDICAT

Patru persoane şi un atacator au murit şi mai multe persoane au fost rănite după ce focuri de armă au fost trase în centrul Vienei, aproape de sinagoga Seitenstettengasse. Poliția austriacă desfășoară o amplă operațiune care a mobilizat toate forțele de ordine disponibile.

UPDATE ora 20:44: Organizația teroristă Stat Islamic (ISIS) a revendicat, marţi seară, atacul terorist comis luni seară în centrul Capitalei Austriei, Viena.

Potrivit Agerpres, ISIS a revendicat atacul într-un mesaj postat pe site-ul Telegram de agenţia sa de propagandă Amaq, fără a aduce însă şi dovezi în acest sens.

Această recunoaștere este însoţiă de o fotografie cu un individ cu barbă, despre care se afirmă că era un “soldat al Califatului” numit Abu Dagnah Al-Albany şi că a atacat trecătorii din capitala Austriei cu arme de foc, înainte de a fi împuşcat mortal de poliţişti.

Cine este atacatorul din Viena
UPDATE 12:30: Atacatorul de la Viena este un tânăr în vârstă de 20 de ani care avea la activ o condamnare pentru implicare într-o organizaţie teroristă, a declarat ministrul austriac de interne Karl Nehammer.

Atacatorul ucis de forţele de poliţie avea cetăţenie austriacă şi nord-macedoneană şi că este în mod cert un adept al organizaţiei islamiste radicale Stat Islamic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.