Breaking! Bomba serii în PSD!

Decizie fără precedent luată în CEX-ul PSD! Un lider important s-a întors în partid după ce fusese exclus de însuși Liviu Dragnea atunci când conducea partidul social democrat cu o mână de fier. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat și un nume de răsunet își reface apariția în primele rânduri. Incredibil despre cine este vorba.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat, luni, că decizia de suspendare din partid a primarului Sectorului 3, Robert Negoiţă, a fost anulată.

Cum a fost Negoiță suspendat
Robert Negoiţă a fost suspendat din Partidul Social Democrat, pe 3 iulie 2019, pentru o perioadă de şase luni, în baza unei decizii adoptate Comitetul Executiv al PSD. Surse din cadrul partidului declarau că decizia a fost luată ca urmare a „atacurilor repetate” pe care le-ar fi avut la adresa liderilor PSD.

„Am anulat decizia de suspendare a domnului Robert Negoiţă. Din acest moment, decizia îi aparţine, dacă revine în partid şi va dori să candideze din partea PSD – cum a făcut-o şi data trecută, cu succes – pentru Sectorul 3”, a spus Marcel Ciolacu la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD.

Liderul interimar al PSD a menţionat că preşedintele organizaţiei Timiş, Călin Dobra, şi-a dat demisia, locul său fiind luat de către Alfred Simonis, liderul deputaţilor social-democraţi: „Am avut o demisie a preşedintelui organizaţiei Timiş, domnul Dobra, şi am votat un preşedinte interimar, până la conferinţa extraordinară, în persoana domnului Simonis, liderul de grup. De asemenea, am luat act de demisia domnului Simonis din preşedinte interimar de la TSD şi a fost numit interimar – urmând conferinţa de la tineret să aibă loc după congres – domnul Bogdan Cojocaru, fostul ministru al Comunicaţiilor, actualmente deputat de Iaşi”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.