BREAKING Angela Merkel, anunt URIAS! Si Romania este vizata


Angela Merkel are un plan de ajutorare a statelor membre UE, într-un context economic foarte dificil provocat de o iminentă criză financiară care va fi adusă de criza coronavirusului.

La o întâlnire cu mai mulți politicieni importanți din Germania, care a avut loc marți, Angela Merkel a afirmat că țara sa trebuie să-şi ajute partenerii din Uniunea Europeană să-şi relanseze economiile după criza coronavirusului, scrie Express UK.

”Germania trebuie să-şi ajute partenerii din Uniunea Europeană să-şi relanseze economiile după criza coronavirusului”, a spus, marţi, Angela Merkel,

În cursul unei reuniuni a parlamentarilor din formațiunea sa politică, cancelarul celei mai puternici economii europene spune că ”este esenţial pentru Germania, în calitate de naţiune exportatoare, ca şi celelalte state membre ale UE să fie şi ele bine, a explicat Merkel”, menționând planul de relansare european.

Citiți și:  UNDA DE SOC IN EUROPA. MERKEL ANUNTA DEZASTRUL!

Germania, plan de a oferi mai mulți bani către Bruxelles
În cadrul discuțiilor politice din această săptămână, Merkel a convenit cu Ralph Brinkhaus, preşedintele grupului parlamentar conservator CDU-CSU, că Berlinul trebuie să contribuie mult mai mult la relansarea europeană și să vireze sume de bani către Bruxelles.

În următoarea perioadă, Bundestagul va decide cu privire la ajutorul financiar. Tot în cadrul întâlnirii de marți, unii lideri politici din Germania au spus că, deși țara lor dorește să ajute alte țări ale UE, ei vor să știe la ce vor fi cheltuiți miliardele oferite.

Legat de deschiderea frontierelor după pandemia de coronavirus, Angela Merkel le-a spus aleşilor din Germania să nu conteze pe o redeschidere într-un termen foarte scurt.

Citiți și:  Un ACORD ISTORIC negociat la sânge. Declarația de independență a UE

Berlinul doreşte revenirea la normalitate în spaţiul Schengen, dar Franţa nu-şi va deschide frontierele în mod sigur înainte de jumătatea lunii iunie, a explicat cancelarul german.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU