Breaking Acuzații de SABOTAJ la cel mai înalt nivel. Liviu Dragnea, în prim plan


Acuzații grave la cel mai înalt nivel al statului. Cel puțin doi judecători ai Curții Constituționale(CCR) se simt deranjați de presiunile puse de media pe judecarea cazului completelor de trei de la ICCJ. Mai grav, judecătorii suspectează că în cadrul CCR există „cârtițe” care sifonează către media informații sensibile.

Tensiunile în jurul cazului completelor de 3 de la Îanalta Curte sunt la cele mai înalte cote. Efectele directe asupra lui Liviu Dragnea și a altor politicieni și oameni de afaceri fac ca pe acest subiect să fie discuții aprinse. Foi judecători CCR se simt sub presiune, din acest motiv, scrie stiripesurse.ro.

Suntem deranjați că se fac speculații, că se vorbește de tabere, că se vorbește de scoruri de 5 la 4”, a spus un judecător CCR , cu referire la știrile și declarațiile publice pe tema completurilor de 3 de la ÎCCJ.

Citiți și:  ULTIMA ORĂ CCR anunță că respinge hotărârea Curții de Justiție a UE privind supremația dreptului european

Alt judecător CCR spune că nu este normal să apară informații din deliberările care au loc în sala de plen între judecători.

„Ieri, nu ieșisem din ședință și începea să apară ce discutăm. Ori cineva stă cu telefonul deschis, ori suntem ascultați”, a declarat judecătorul constituțional.
Curtea Constituțională a amânat pentru data de 19 aprilie pronunțarea pe conflictul între Parlament și ÎCCJ, pe tema completurilor specializate în cazurile de corupție, ridicat de Florin Iordache.

Dacă CCR stabilește că au fost constituite ilegal completele de 3 judecători de ICCJ, dosarul lui Liviu Dragnea și multe altele vor fi rejudecate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Răsturnare de situație - CCR răspunde FERM la decizia Curții de Justiție a Uniunii Europene: deciziile noastre rămân general obligatorii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.