BREAKING A incetat din viata Meat Loaf, un URIAS al muzicii rock

Cântărețul și actorul Meat Loaf s-a stins din viață, joi noapte, la vârsta de 74 de ani. Familia a făcut tragicul anunț. Artistul s-a bucurat de un succes formidabil, iar piesele lui sunt ascultate și azi.

Doliu fără margini
Apropiații au făcut tragicul anunț chiar pe contul artistului de Facebook: „Inimile noastre sunt îndurerate să anunțăm că incomparabilul Meat Loaf a murit în această seară, cu soția sa Deborah alături. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore.

Cariera sa uimitoare s-a întins pe 6 decenii în care a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și a jucat în peste 65 de filme, inclusiv „Fight Club”, „Focus”, „Rocky Horror Picture Show” și „Wayne’s World”. „Bat Out of Hell”. ” rămâne unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile.

Ştim cât de mult a însemnat el pentru mulţi dintre voi şi apreciem cu adevărat toată dragostea şi sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de suferinţă provocată de pierderea unui artist care i-a inspirat pe mulţi şi a unui om frumos”.

Îndrăgitul artist Meat Loaf, pe numele său real Marvin Lee Aday, s-a stins din viață pe 20 ianuarie. Vedeta a avut o carieră impresionantă şi peste 100 de milioane de copii ale albumelor sale vândute în întreaga lume. Fanii sunt șocați de tragica veste. Muzica lui este ascultată și în ziua de azi. Talentul său nu va fi uitat niciodată.

Cântărețul s-a făcut remarcat cu albumul „Bat Out of Hell”, scris şi compus de Jim Steinman şi lansat în 1977. S-a bucurat de cele mai mari vânzări din istoria SUA (peste 14 milioane de copii).

Un alt celebru artist a fost ucis în ziua de Revelion
Rapperul american Lil Devin a fost ucis chiar în noaptea de Revelion. Medicii au încercat să-l salveze, dar acesta s-a stins din viață în spital.

„A fost traumatizant, foarte traumatizant. E ceva prin care nu aș vrea ca nimeni să treacă vreodată. Nu aș dori asta familiei nimănui. Este cu siguranță greu, nu ne-am așteptat niciodată să se întâmple așa ceva unei persoane atât de fenomenale. A fost unul dintre acei oameni care au crezut în mine înainte ca eu să cred în mine însumi”, a declarat fratele victimei, Donald Cox.

Doi bărbați mascați au intrat în casă în timpul petrecerii din familie și l-au rănit pe artist. Vedeta nu a mai avut șanse de supraviețuire.

„Era o persoană bună și îi încuraja pe toți copiii să rămână la școală, să facă bine, să își asculte părinții. Era o persoană bună, respectuoasă și iubitoare. Nu a meritat asta”, a spus colegul sau, Rashawn Samuels.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *