BREAKING | A aparut un NOU VIRUS mult mai agresiv decat coronavirusul care te ucide în nici 48 de ore. Sunt deja 15 morți deja / STARE DE ALERTA NATIONALA

Nigeria a declarat o urgență națională pentru un „focar ciudat de epidemie” care a lăsat deja 15 morți și 104 infectați de această boală, care poate pune capăt vieții unei persoane în doar 48 de ore.

Senatul nigerian a declarat o alertă pe 29 ianuarie pentru un „focar ciudat de epidemie” în Oye-Obi, în sudul statului Bunue, care a revendicat deja viața a 15 persoane și a infectat alte 104, în această zi de joi, News Africa.

Deocamdată, experții nu știu despre ce boală este vorba, dar știm sigur că acesta nu este noul coronavirus. Afecțiunea, ale cărei simptome includ dureri de cap, bufeuri, diaree, vărsături, pierderea forței și stomacul balonat – poate pune capăt vieții unei persoane în doar 48 de ore.

Casa Superioară a țării africane a cerut Centrului Nigeria pentru Controlul Bolilor (NCDC) să monitorizeze situația pentru a încerca să prevină răspândirea bolii.

S-a solicitat, de asemenea, ca persoanele infectate să fie tratate și a solicitat populației să evite contactul cu persoanele infectate ca măsură preventivă.

loading...
Loading...
   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *