“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Filme Online Subtitrate

Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 89 din 23 August 2023

Dupa toate prezentarile incep sa cred cu tarie ca pe Jasmine, nimeni nu a fortat-o sa continue relatia cu Andreea, daca a avut rezerve legate de caracterul ei, daca a simtit ca Andreea nu se ridica la asteptarile sale, atunci nu e corect sa o jignesti sau sa discuti despre ea in public, comportamentul denigrator nu aduce beneficii niciunei parti, observatia ta ca multa lume a inceput sa aiba reactii negative, ceea ce indica faptul ca oamenii vad dincolo de situatie si reactioneaza la realitate.

Daca Diana are sa spunem “un complex de inferioritate”, tu, Iris precum si Alexandra, aveti un complex de superioritate, voi va credeti superioare tuturor ca exemplu si ce-ai zis ca vezi finala cu voi doua pus Marioara ca nu vezi coroana pe alte capatani sau cum ai zis, complexul de superioritate vine dintr-o lipsa de self-esteem, de fapt, cautati-va si rezolvati-va voi mai intai problemele psihologice si lasati-o pe Diana sa si le rezolve singura, voi, tu si Alexandra, sunteti cele agresive, cele care declansati orice conflict, voi doua sunteti persoane conflictuale, toxice in orice grup, in orice relatie, in orice situatie, vedeti paiul din ochiul vostru si lasati oamenii sa-si vada de-ale lor, caci voi va legati de viata altora.

Bravo ai stil Sezonul 8 episodul 89 din 23 August 2023

Andreea trebuia sa plece, imi pare rau pentru Aza sunt trista ca se termina asa repede aceasta emisiune, nu sunt o fashonista, dar aceasta emisiune imi facea bine, imi place mult Maria cum se prezinta, are tinute impecabile si este foarte atenta la detalii, deci chiar ea merita coroana. Se alatura colegilor vechi in breasla Alex Abagiu un stilist devotat si priceput in tot ce inseamna fashion, in orice echipa deja formata el se pare ca s-a integrat perfect alaturi de cei trei jurati si nu mai au nevoie sa demonstreze nimic, formatul a generat efectiv zeci de persoane publice iar asta ne ofera foarte multa bucurie caci ii putem vedea pe diferite platforme actuale, cele zece concurente vor trece prin transformari absolut uimitoare si definitive.

Cu promisiuni credibile acest sezon se anunta a fi perfect odata cu lansarea noului post tv Kanal D2 multe emisiuni vor fi un real succes, tinutele acestui nou sezon vor fi divine si tot mai avansate in absolut tot ce inseamna creativitate, lucru care a lipsit cu desavarsire in sezoanele precedente si de la care actualele concurente au avut mult de invatat, evolutia isi spune cuvantul iar tot cea ce inseamna faima si nevoia de a fi promovate vor iesi in evidenta, Ilinca Vandici a spus fara niciun fel de retinere faptul ca din prima editie nu a fost nevoie de nicio intrebare semn ca au fost pregatite.
Generatia care a crescut efectiv cu acest show Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 89 vine in premiera in sezon din data de 23 august 2023 avand difuzare pe blogulmeu.net de luni si pana vineri la ora 19.00 si gala din week-end cea in care se iau decizii marete in privinta fiecarei concurente in parte.

Varianta 1 – dupa difuzare la tv.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.