Borcea, în STARE de ȘOC. Mihaela i-a dat LOVITURA DECISIVĂ. TOATĂ LUMEA VORBEȘTE!


Florin Pastramă, unul dintre concurenții care participă la noul sezon al emisiunii „Ferma”, este un tip de bani gata, care dorește ca toate doamnele și domnișoarele să fie vrăjite de farmecul său, dar și de fizicul bine-lucrat.
Se pare că acesta participă la emisiuni televizate numai ca să se distreze și să fie în lumina reflectoarelor, desigur.

În urmă cu câțiva ani, Florin, care vărul primar al Ralucăi Pastramă, soția lui Pepe, era prezentat de presa glossy drept regale imobiliarelor, iar de aici până a intra în showbiz și a apărea pe micul ecran nu a mai fost decât un pas, scrie Wowbiz.

Dotat cu o capacitate intelectuală care funcţionaeză continuu la cote maxime, completată de fler pentru investiţii şi veleităţi antreprenoriale incontestabile, Florin Pastramă dezvoltă necontenit un business imobiliar de succes, moştenit de la tatăl său. Cu altfel de ”moşteniri” e posibil să fi reuşit chiar la ridicarea unui bloc, în Colentina. Dezvoltatorul Florin Pastramă vinde apartamente cu preţuri începând de la 60 de mii de euro”, se scria la vremea respective despre el.
Aceasta a reușit să își construiască o reputație și un nume, iar de fiecare data apărea în mediile mondene în preajma persoanelor estrem de importante și influente. De pildă, el a fost surprins în câteva imagini alături de soția de atunci a unui afacerist important, Cristi Borcea!

Spre surprinderea tuturor, Florin Pastramă a dansat cu Mihaela Borcea, destul de apropiați, într-un club din Capitală, chiar pe ring, în văzul tuturor. De altfel, cei de la fața locului susțineau că femeia de afaceri și bărbatul cu mușchi de acum de la Ferma Vedetelor se învârteau în aceleași cercuri și mai mereu participau la petreceri private.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *