BOMBA ZILEI! VOICULESCU a ordonat ATACURI la adresa lui DRAGNEA si PROMOVAREA lui PONTA – Antenistii schimba foaia!

Este oficial! Surse din Antena 3 spun că este bulversare mare în rândul cârcoiacilor lui Voiculescu. Patronul, proaspăt ieșit de la răcoare, a dat ordin pe unitate să fie promovat Ponta. Și să fie atacat Dragnea!

Știre proaspătă la Antena3: O nouă criză stă să izbucnească în PSD. Cum îi răstoarnă Ponta calculele lui Dragnea

Liviu Dragnea nu are o vancanţă liniştită. După ce nu a reuşit să îl dea jos pe Sorin Grindeanu de la şefia organizaţiei PSD Timiş, Dragnea se confruntă cu o ameninţare serioasă din partea lui Victor Ponta, care l-ar putea costa mult în Parlament.

Potrivit surselor Antena 3, fostul prim-ministru va deveni în luna septembrie membru al partidului Pro România, fondat în urmă cu două luni de bunul său prieten, Daniel Constantin. Doar că Ponta nu intenţionează să plece singur din PSD, ci negociază în aceste zile cu parlamentari ai PSD pe care încearcă să îi convingă să i se alăture în noul partid, pentru ca acesta să poată avea un consistent grup de presiune la Camera Deputaţilor şi la Senat.

VEZI SI: DEZVALUIRI BOMBA facute de PONTA despre DRAGNEA. Care este ARMA cu care il ATACA? Detalii in exclusivitate

Intenţiile lui Victor Ponta sunt de fapt de a lăsa PSD fără majoritate în Parlament. Ştim deja de la moţiunea de cenzură care a provocat demiterea Guvernului Grindeanu că majoritatea pe care o au acum Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu în Parlament stă în 13 voturi.

Dacă ei pierd 13 parlamentari, sunt obligaţi să pornească negocieri pentru fiecare proiect de lege în parte cu UDMR sau cu minorităţile naţionale.

Partidul Pro România are în acest moment 5 parlamentari. Victor Ponta poartă discuţii şi el cu deputaţi şi senatori, având deocamdată, se pare, susţinerea fostului său ministru, senatorul Eugen Teodorovici, dar îi are de partea sa şi pe deputaţii Nicolae Bănicioiu, Alin Văcaru şi Cătălin Rădulescu. Şi senatorul dat afară din ALDE, Remus Borza, va pleca la partidul lui Daniel Constantin.

Rămâne de văzut pe cine va reuşi Victor Ponta să convingă până la toamnă să îl părăsească pe Liviu Dragnea. (Sursa)

VEZI SI: PONTA TOARNA TOT! Care este MIZA calatoriilor lui DRAGNEA in Israel – AFACEREA care va DITRUGE Romania

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *