Bomba zilei! Un fost lider PSD, condamnat definitiv la închisoare cu executare! Se duce lângă Dragnea

Este informația momentului, după ce un fost mare baron PSD a primit vineri o condamnare definitivă la trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Acesta va fi dus chiar astăzi în penitenciar.

Curtea de Apel Galați a dat vineri sentința definitivă în dosarul “Sportul”, în care Gheorghe Bunea Stancu, fostul președinte al Consiliului Județean, a primit, în prima instanța, 3 ani de închisoare pentru conflict de interese.

Curtea de Apel Galați a desființat în parte sentința Tribunalului Vrancea și a majorat pedeapsa în cazul lui Stancu cu 8 luni, astfel fostul baron a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare. Alina Rusu, fostul director economic al Consiliului Județean, a rămas cu sentința din prima instanța, respectiv achitare, scrie debrăila.ro.

În cursul zilei de vineri, Gheorghe Bunea Stancu va ajunge la penitenciar.

Gheorghe Bunea Stancu a fost acuzat de procurori că s-a aflat în conflict de interese în perioada 2006-2012, când instituția pe care o conducea, respectiv Consiliul Județean, a finanțat HC Dunărea și CF Brăila. Mai exact, Stancu patrona o firma care, la rândul ei, controla o societate care avea calitățile de asociat majoritar la CF Brăila și membru fondator la HC Dunărea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile