Bomba zilei! Un fost lider PSD, condamnat definitiv la închisoare cu executare! Se duce lângă Dragnea

Este informația momentului, după ce un fost mare baron PSD a primit vineri o condamnare definitivă la trei ani și opt luni de închisoare cu executare. Acesta va fi dus chiar astăzi în penitenciar.

Curtea de Apel Galați a dat vineri sentința definitivă în dosarul “Sportul”, în care Gheorghe Bunea Stancu, fostul președinte al Consiliului Județean, a primit, în prima instanța, 3 ani de închisoare pentru conflict de interese.

Curtea de Apel Galați a desființat în parte sentința Tribunalului Vrancea și a majorat pedeapsa în cazul lui Stancu cu 8 luni, astfel fostul baron a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare. Alina Rusu, fostul director economic al Consiliului Județean, a rămas cu sentința din prima instanța, respectiv achitare, scrie debrăila.ro.

În cursul zilei de vineri, Gheorghe Bunea Stancu va ajunge la penitenciar.

Gheorghe Bunea Stancu a fost acuzat de procurori că s-a aflat în conflict de interese în perioada 2006-2012, când instituția pe care o conducea, respectiv Consiliul Județean, a finanțat HC Dunărea și CF Brăila. Mai exact, Stancu patrona o firma care, la rândul ei, controla o societate care avea calitățile de asociat majoritar la CF Brăila și membru fondator la HC Dunărea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/