BOMBA ZILEI: Sanda Ladoși și soțul ei au fost ridicați de DIICOT

Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicat de DIICOT, din propria locuință, pentru o fraudă de un milion de euro. Ei au fost ridicaţi marți dimineaţă, iar acum sunt în drum spre DIICOT pentru a fi audiaţi. Sanda Ladoși a fost numită de Gabriela Firea, în luna februarie, în funcția de director adjunct interimar, responsabil cu domeniul artistic, la Circul Globus. În funcția de director general interimar a fost numit Bogdan Stanoevici.

În anul 2013, soţul Sandei Ladoşi a fost arestat, fiind acuzat că a fost creierul unei reţele de evazionişti. Paguba ar fi fost atunci de patru milione de euro. Procurorii au descoperit atunci 18 firme de 3 categorii cele mai multe administrate de Ştefan Tache. Atunci, Ştefan Tache a stat aproape trei luni în închisoare.

Citiți și:  Au colaborat cu procurorii DIICOT!

Cântăreața Sanda Ladoși s-a născut la 2 ianuarie 1970, la Târgu Mureș. A început să cânte de la șapte ani, când era solistă în corul școlii, la 10 ani a învățat pian și chitară, timp de patru ani a luat lecții de pian la Târgu Mureș, după care a obținut premiul I pe țară la festivalul ”Cântarea României”. În 1987, a participat la concursul ”Steaua fără nume”, iar în 1988 obține premiul I la secțiunea interpretare a Festivalului Mamaia, iar un an mai târziu participă la aceeași manifestare, cu un recital.

VEZI SI: Cum era daca in loc de Stela Popescu și Cristina Stamate, mureau Iliescu și Dragnea?

Timp de un an face ocolul țării într-un turneu de anvergură. Litoralul o atrage pe Sanda ca pe mulți alți artiști, concertând aici în fiecare sezon estival, începând din 1990. În anul 1996, Sanda Ladoși susține numeroase spectacole în țară și participă la multe filmări și colaborări cu televiziunile, dar cel mai mult se dedică pregătirii albumului ”Nu mă iubi”. Albumul este lansat oficial la 25 septembrie 1997, la Târgul Internațional de Muzică București, Sala Palatului.

Citiți și:  Bode, vezi că ți-a băgat DIICOT tehnica DIPI în DOS!

”Nu mă iubi” reunește compoziții semnate Dan Iagnov, Adrian Ordean, Cornel Fugaru, Dinu Giurgiu. Două dintre piese sunt tot în duet cu actorul Ștefan Iordache. (comisarul.ro)

VEZI SI: Alexandru Arsinel, cuvinte cutremuratoare la inmormantarea Stelei Popescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *