BOMBA ZILEI: Președintele Comisiei SRI vorbește despre grupul celor 9 jurnaliști care acționează la comanda Serviciului

Președintele Comisiei de Control a SRI, Claudiu Manda, a explicat, după audierea fostului ofițer SRI, Daniel Dragomir, că acesta a furnizat Comisiei o listă cu un grup de 9 jurnaliști care acționează la comanda generalului SRI, Dumitru Dumbravă. Manda a explicat că jurnliștii primesc țintele de atacat din partea SRI și mesajele pe care trebuie să le transmită împotriva acestora.

”Este un grup de 9 jurnaliști, de la site-uri, televiziuni sau presă scrisă, care sunt în strânsă legătură cu domnul general Dumbravă. De asemenea, a dat exemplul unui jurnalist care este în strânsă legătură cu un ofițer SRI în vârstă de 45 de ani (…) Ne-a nominalizat și o persoană care ne poate da mai multe detalii.

A mai dat exemplul unei persoane care este în anturajul SRI, care este apropiată de SRI și care ne-ar putea furniza mai multe informații pe această temă.

Dintre cele care sunt sprijinite a prezentat numele a patru trusturi de presă, atât online, cât și televiziune, care sunt sprijinite de SRI. A nominalizat patru jurnaliști care sunt angajați la o televiziune, jurnaliști care ar avea contracte foarte mari, în raport cu prestația lor.

A mai vorbit despre un grup de jurnaliști care primeau țintele din partea SRI și apoi lansau mesajele în media”, a declarat Claudiu Manda.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *