BOMBA ZILEI: Plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă! Reactia lui Dragnea:

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele premierului Viorica Dăncilă, conform RTV.

Adresa a fost depusă la Parchetul General. Conform primelor informaţii, Orban o acuză pe Dăncilă de înaltă trădare, vizavi de subiectul mutării Ambasadei României la din Israel la Tel Aviv. Pe scurt, premierul ar fi făcut publice informații confidențiale și i-ar fi prezentat președintelui României informații false. Dacă va fi pusă sub urmărire, Dăncilă riscă să fie suspendată.

Deocamdată, conform RTV, Parchetul General nu a confirmat existenţa plângerii.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost invitat să comenteze joi acțiunea liderului PNL, Ludovic Orban, care a depus o plângere penală pe numele premierului, Viorica Dăncilă fiind acuzată de „înaltă tradare”.

Citiți și:  Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

„Ce pot să comentez la prostia asta? E totuși Ziua Eroilor. Nu mă puneți să comentez despre oameni care nu au nicio legătură cu eroii, sincer”, a fost reacția lui Dragnea, care se află la Buzău.

VEZI SI: Dragnea – HUIDUIT la Buzău, la manifestările pilejuite de Ziua Eroilor şi de Centenarul Marii Uniri. Ce nu s-a vazut la TV:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.