“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Bomba zilei pe scena politică! Anunțul făcut astăzi este fără precedent

alerta transp 1

Partidul Social Democrat ar urma să intre la guvernare pentru un timp limitat, pe fondul crizei din România. Anunțul a fost făcut de către președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Ștefan. Acesta a precizat că social-democrații nu susțin un guvern minoritar, însă nu pot lăsa România în situația actuală.

Anunțul momentului în România! PSD îşi asumă intrarea la guvernare. Marcel Ciolacu: Cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie
PSD Suceava a trimis joi un comunicat de presă în care președintele filialei, senatorul Ioan Stan, precizează că PSD nu susține un guvern minoritar, dar că situația actuală cu care se confruntă România nu poate să ignorată.

”Trebuie să fim clari şi să spunem că PSD nu susţine un guvern minoritar, însă PSD nu poate abandona România în cea mai catastrofală situaţie din ultimii 30 de ani. Considerăm că partidele de dreapta au arătat ce pot şi nu au fost în stare de nimic. Drept pentru care, soluţiile noastre trebuie acceptate pentru a repune România, din punct de vedere social, sanitar şi economic pe un făgaş normal. (…) În consecinţă, partidul nostru nu poate asista la adâncirea dezastrului şi înţelegem să transformăm în fapte apelul nostru la solidaritate naţională.”, notează acesta.

PSD își asumă intrarea la guvernare
Ioan Stan a precizat că PSD își asumă intrarea la guvernare pentru un termen limitat. subliniind că social-democrații își doresc să rezolve problemele critice.

”Motiv pentru care PSD îşi asumă intrarea la guvernare, pe termen limitat, cu specialiştii şi soluţiile sale. Dorim să rezolvăm problemele critice şi pentru asta avem nevoie de pârghii şi putere de decizie”, a declarat Ioan Stan, citat într-un comunicat de presă transmis joi de PSD Suceava.

Senatorul a subliniat că este nevoie de un Guvern funcțional care să țină sub control pandemia de coronavirus.

”Însă suntem conştienţi că acum, în această catastrofă generală în care ne-au împins liberalii şi USR-iştii, nu putem organiza alegeri anticipate. Pentru moment este urgent ca ţara să aibă un guvern funcţional care să aducă sub control pandemia, să oprească caruselul morţii, să frâneze derapajul aberant al preţurilor şi, pe cât posibil, să vindece, să readucă normalitatea în viaţa oamenilor”, susţine Ioan Stan.

Apel la adresa lui Klaus Iohannis
El face apel la preşedintele Klaus Iohannis şi la liderii politici care se declară responsabili să lase deoparte, cel puţin până la primăvară, jocurile politice şi interesele partizane.

„Adevărul crud este că România, din cauza celor enumeraţi mai sus, a ajuns printre ţările cu cea mai mare mortalitate COVID din lume, are cea mai scumpă energie electrică din Europa, a doua cea mai mare scumpire a carburanţilor din UE, o creştere criminală a împrumuturilor şi datoriei publice, o prăbuşire de o rapiditate fără precedent a echilibrelor economice şi sociale. E clar că nu se mai poate continua. E deja foarte târziu iar dezastrul trebuie oprit. Nu mai e loc de niciun orgoliu şi de niciun interes politic. Trebuie să facem tot ce putem să le redăm românilor normalitatea”, mai afirmă preşedintele PSD Suceava.

Ce spune Marcel Ciolacu
Președintele PSD Marcel Ciolacu a avut și el un mesaj în acest sens, subliniind că răbdarea românilor este întinsă prea mult și că cea mai proastă decizie pe care cineva o poate lua este să nu ia, de fapt, nicio decizie.

”Eu fac un apel la toți liderii politici cu reprezentare parlamentară că deja întindem prea mult răbdarea românilor și e cazul să fie luată o decizie. Întotdeauna cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie”, a spus președintele PSD, Marcel Ciolacu. ”Am discuţii cu premierul desemnat, aştept ceea ce aşteaptă şi românii, încheierea crizei”, a adăugat  Ciolacu.

Sursa: capita;.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.