Bomba zilei pe scena politică! ADEVARUL despre imaginile de la alegerile sectorului 1. DETALIUL care aruncă totul în aer

Au fost identificate imagini în spațiul public care o înfățișează pe Clotilde Armand îmbrăcată la fel ca în filmarea din sala de numărare a voturilor.

Detaliul care aruncă totul în aer: Armand era îmbrăcată la fel ca în sala cu voturi
Este vorba de momentul în care Clotilde Armand a dat declarații, alături de liderul USR, Dan Barna, marți noapte, 29 septembrie 2020, în fața Biroului Electoral al Sectorului 1. Declarațiile au fost postate atunci live pe contul de Facebook al actualului vicepremier.

Momentul respectiv a fost înregistrat atunci când Clotilde Armand a vorbit în ziua de 29 septembrie 2020, alături de liderul USR Dan Barna în fața Biroului Electoral al Sectorului 1. Declarațiile au fost postate în momentul respectiv live pe contul de Facebook al actualului vicepremier.

Citiți și:  Andrei Caramitru dă de pământ cu Clotilde Armand şi cu Nicuşor Dan

Era îmbrăcată la fel ca în filmarea camerelor de supraveghere din aceeași seară
În imaginile respective, Clotilde Armand era îmbrăcată la ieșirea din sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 la fel ca în filmarea camerelor de supraveghere din aceeași seară în care apare umblând printre sacii cu voturi, alături de membri ai USR în sala în se numărau buletinele electorale, conform gandul.ro

Mai apoi, Antena 3 a publicat noi imagini în care Clotilde Armand apare în ușa sălii și poate fi identificată ținuta ei, ce pare identică cu cea de la ieșire din sediul Biroului Electoral al Sectorului 1

În declarația de la ieșirea din instituție, Clotilde Armand spunea că s-a finalizat centralizarea şi verificarea voturilor din Sectorul 1 şi susținea că a ieşit învingătoare, la o diferenţă de peste o mie de voturi.

Citiți și:  Contre violente la varful USR. Amenintari cu DEMISIA

„Am ieșit învingători, matematica a învins”, declara la momentul respectiv Clotilde Armand.

Conform postului de televiziune, imaginile ar arăta că edilul de sector ar fi fost, de fapt, în respectiva sală, în momentul în care erau numărate voturile din saci, chiar dacă a negat acest lucru.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *