“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

BOMBA ZILEI! Mircea Badea candidează?! Ce funcție i s-a propus vedetei

mircea badea

Vedeta Antena 3, Mircea Badea, a fost ofertat de către un partid politic. Este dezvăluirea incredibilă a acestei zile. Chiar realizatorul TV a dat cărțile pe față și a spus totul. Mai mult, Mircea Badea a făcut public și răspunsul său. A fost categoric.

Mircea Badea a dat cărțile pe față. Realizatorul emisiunii In gura presei de la Antena 3 a fost extrem de sincer. A dezvăluit oferta care i s-a făcut.

Mircea Badea candidează?!
Dezvăluiri de ultimă oră ale vedetei de la Antena 3, Mircea Badea. Realizatorul TV a detonat bomba zilei. A fost contactat de către un partid politic să candideze pentru o funcție importantă. Răspunsul a fost unul categoric. Nu s-a pus problema nicio secundă să renunțe la televiziune și să intre în politică.

„Nu voi intra în politică şi nici nu iau în calcul. Nu e pentru mine. Mi s-a propus la un moment să candidez la nu mai ştiu exact ce, dar asta se întâmpla acum 14-15 ani, era o tâmpenie, dar nu mi s-a propus să intru în vreun partid. Nu cred că am cine ştie ce viitor, deci nu iau în calcul.

Legat de jurnaliştii care lasă presa pentru politică nu am nicio părere, mă doare în cot, sunt sătul să am păreri, mai iau o pauză”. a declarat Mircea Badea, conform dcnews.ro.
Moise Guran și Rareș Bogdan au intrat deja în politică
În urmă cu câteva zile, Moise Guran a anunţat că renunţă definitiv la presă pentru politică. Va coordona campania electorală pentru locale a alianţei USR-PLUS. Mai mult, acesta nu spune nu unei candidaturi la prezidențiale în 2024. Și Rareș Bogdan a lăsat presa pentru poltică. S-a înscris în PNL și acum este europarlamentar și primvicepreședinte al formațiunii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.