BOMBA ZILEI. Ion Cristoiu, audiat în dosarul lui Kovesi.Detalii de ULTIMA ORA

Jurnalistul Ion Cristoiu este audiat, joi, la Secția Specială de Investigare a Magistraților, în dosarul fostei șefe a DNA, Laura Codruța Kovesi.

Potrivit primelor infermații, Ion Cristoiu ar fi fost chemat pentru că a văzut, în timpul unui interviu cu Sebastian Ghiţă, realizat în Serbia, o fotografie care ar demonstra relaţia apropiată dintre fosta şefă DNA şi Ghiţă, anunță Mediafax.

Reamintim că, anul trecut, jurnaliștii Ion Cristoiu și Dan Andronic mergeau la Belgrad, pentru a realiza un interviu cu celmai căutat român din acel moment, Sebastian Ghiță.

DIALOGUL DINTRE ION CRISTOIU ŞI SEBASTIAN GHIŢĂ despre FOTOGRAFIA care i-a adus multe probleme Laurei Codruța Kovesi, fostă șefă a DNA:

„Ion Cristoiu: Fotografiile ni le arătaţi?

Sebastian Ghiţă: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea şi să încerc să provoc eu, într-un fel sau într-altul, căderea sau menţinerea acestei doamne Kovesi.

– O să mi-o arătați chiar în cursul interviului, o să mi-o arătați și o să mă conving.

Citiți și:  Ion Cristoiu, de partea Dianei Șoșoacă. Analiza USTURATOARE despre conflictul cu RaiUno

– V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasă a doamnei Kovesi.

– Pot să o arăt la cameră?

– Nu. Vă rog!

– Deci, eu am fotografia. Dumneavoastră o țineți în telefon? Credeam că o țineți undeva pe un stick secret. Eu am fotografia și trebuie să pun întrebări, sunt jurnalist. Aici în spate ce sunt, cărți?

– Aici este o cramă. În subsolul casei mele este o cramă de ținut vinul aromat.

– Doamna Codruța Kovesi… ia vedeți, că dumneavoastră sunteți IT-ist. (Ion Cristoiu se uita în telefonul lui Sebastian Ghiță – n.n.)

– Stinge lumina din când în când.

– Doamna Kovesi este alături de o doamnă frumoasă și de un domn mai cărunt, sunt trei persoane, ca să înțeleagă telespectatorii, vă rog să…

– Sunt membri ai familiei mele.

– Membri ai familiei, bănuiesc…

Citiți și:  Cristoiu, teorie uluitoare: 'De ce a adus Iohannis PSD la Guvernare?' Strategia SECRETA a presedintelui

– Mai erau și alte persoane acolo.

– Am avut odată un dialog la B1…

– N-am avut nicio relație sentimentală. Ca să închidem relația mea cu Kovesi.

– În sfârșit, m-ați convins că era și soția. Mă rog, putea să nu fie. O întrebare: dar de ce ați făcut poze? A vrut doamna să facă poze?

– Eram mult mai relaxați, mult mai deschiși, cu poze, filme. Dar chiar și aici, la acest eveniment, mai erau niște persoane, ca și în vilă la SRI. Nu cred că demiterea unui demnitar, mai ales a zeiței anticorupție, poate fi făcută scurgând filme și poze din locațiile Serviciului. Nu va accepta niciodată Serviciul chestiunea asta. Această poză este de la mine de acasă. La mine acasă, în Ploiești”.

Știre în curs de actualizare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *