BOMBA ZILEI in lumea MANELELOR! Tiganul Nicolae Guta este GRAV BOLNAV si TRAGE SA MOARA!

Nicolae Guță (49 de ani) și-a șocat fanii cu ultimele sale apariții. “Regele manelelor” a slăbit nici mai mult nici mai puțin de 40 de kilograme. Contactat de Click!, celebrul cântăreț ne-a mărturisit că toată schimbarea aceasta fizică este datorată soției sale, Cristina.

Zvonurile că Nicolae Guță ar avea cancer sau SIDA a reușit să îi îngrijoreze pe fanii cântărețului. Însă, după toate vorbele care au apărut în “târg”, manelistul le-a spus reporterilor Click! că este perfect sănătos.

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am”, ne-a spus Nicolae Guță.

El ne-a mai mărturisit că acum are un stil alimentar sănătos de viață datoriță Cristinei: “Adevărul este că iubesc. M-am împăcat cu Cristina recent, am fost certați dar am revenit la sentimente mai bune după unele certuri dintre noi. Ea mănâncă sănătos și așa am ajuns să mă dau și eu după ea. M-am decis să slăbesc pentru că într-o zi m-am întrebat Așa că m-am pus pe treabă pentru ca ea să stea lângă mine”. Gurile rele spun că ruptura dintre cei doi ar fi fost din cauza Cristinei care nu își dorește un copil cu manelistul, ci doar să se bucure de traiul luxos alături de el.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *