Bomba zilei în cazul Caracal! Poliţia din Italia, informaţii cutremurătoare despre Alexandra şi Luiza

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Anunțul zilei cu privire la Alexandra și Luiza vine de la poliția din Italia. Incredibil ce au decis reprezentanții antimafie cu privire la fetele dispărute din România. Este informația momentului în cazul Caracal.

Alexandra și Luiza au fost date oficial în urmărire în Italia. Ca urmare a dezvăluirilor și informațiilor adunate de Rock Xavi, corespondentul România TV, poliția din Italia a hotărât ca cele două fete să fie căutate pe întreaga peninsulă italiană.

„De azi, e oficial, Alexandra şi Luiza sunt date în urmărire în Italia. Căutare naţională. Şi pe insule: Sicilia, Sardinia. Este echipa antimafia, pentru că poliţia a dovedit că este un sistem mafiot. Credem că totul este adevărat. Ăsta s-a ocupat cu tot felul de ilegalităţi. Sper că echipele anti-mafia gasesc ceva să salveze fetele”, a declarat Rock Xavi, corespondentul România TV.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au devenit subiect într-o emisiune difuzată de canalul Rai 3 din Italia, după ce mai mulți români au scris pe adresa emisiunii, inclusiv Alexandru Cumpănașu, și au cerut ajutor pentru găsirea fetelor, considerând că cele două nu au fost ucise, ci au căzut victime ale traficului de persoane.

Emisiunea „Chi l’ha visto” (n.r. Cine i-a văzut) difuzată de Rai 3, dar și alte publicații naționale din Italia au prezentat cazul de la Caracal. Materialul din presa italiană prezintă mai întâi povestea dispariției Alexandrei și felul în care aceasta a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

În emisiune a fost prezentată discuția pe care adolescenta a purtat-o cu operatorii de la 112 și poliția pe fondul unor imagini surprinse la locuința lui Dincă. Jurnaliștii italieni scriu că versiunea oficialităților române este că Alexandra a fost răpită, violată și ucisă de Gheorghe Dinca, un mecanic în vârstă de 65 de ani din Caracal. După ce a fost arestat, acesta a recunoscut că a răpit-o și ucis-o pe Alexandra, dar și pe Luiza Melencu, cealaltă fată din Caracal dispărută după ce a fost luată la ocazie.

Însă mai mulți români, printre care și Alexandru Cumpănașu, au scris pe adresa emisiunii și au cerut ajutor pentru găsirea fetelor, considerând că cele două nu au fost ucise, ci au căzut victime ale traficului de persoane și ar fi în viață. Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliției în care sunt anunțați copiii dispăruți.

„La data de 24.07.2019, Măceșanu Alexandra Mihaela în vârsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minora a plecat în ziua de 24.07.2019, orele 10:00, către mun Caracal, jud.Olt”.

„Luiza Mihaela Melencu – În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent. Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”.

Cele două mesaje, alături de semnalmentelele fetelor se află pe site-ul Poliției Române, la secțiunea „Copii Dispăruți”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *