Bomba zilei. Dăncilă detonează NUCLEARA înainte de Congres! Vrea să-și dea DEMISIA din Guvern

Cutremur total în PSD cu doar două zile înaintea Congresului. Viorica Dăncilă detonează nucleara și anunță că-și dă demisia din Guvern. Premierul joacă cu funcția pe masă și amenință tot PSD-ul.

Viorica Dăncilă joacă tare cu două zile înaintea Congresului. Premierul joacă la Congres cu demisia pe masă și a trecut la amenințări. Dacă nu va fi votată și aleasă în funcția de președinte PSD își dă demisia din funcția de premier.

Luptă totală pentru putere în PSD și pentru poziția de urmaș a lui Liviu Dragnea la șefia partidului.

Un mesaj trimis azi de unul dintre candidați la o funcție importantă le transmite celorlalți membri ai partidului că trebuie să fie atenți pentru că s-ar putea ca niște alegeri greșite făcute de aceștia să coste tot ce a făcut până în acest moment PSD.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Surse de la întâlnirile politice care au avut loc spun că Dăncilă joacă foarte tare și le-a spus că dacă nu va fi aleasă președinte al PSD își va da demisia din funcția de premier. Cei din PSD spun că pentru funcția de secretar general ar fi Mihai Fifor. E susținut chiar de premierul Dăncilă, anunță Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.