BOMBA ZILEI. A fost gasit MEGA-DOSARUL Laurei Codruta Kovesi!


S-au gasit toate plangerile penale formulate impotriva Laurei Codruta Kovesi si a fostilor sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, despre care se credea initial ca au fost tinute in fisete de procurorii Sectiei parchetelor militare din PICCJ.

Toate aceste plangeri au fost conexate intr-un mega-dosar care nu a fost mentionat de Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie (SIIJ) nici in comunicarea oficiala privind cele 18 dosare aflate in lucru referitoare la Laura Codruta Kovesi trimisa Colitiei Romanilor din SUA, dar nici in raspunsul acordat Lumea Justitiei, prin care solicitam sa ni se comunice daca plangerile penale vizand semnarea protocoalelor de catre Kovesi, Coldea si Maior se afla la aceasta structura, scrie luju.ro.

Eroarea de comunicare exacta a datelor solicitate a fost provocata de factori de forta majora, intrucat procurorul general al Romaniei Augustin Lazar nu a binevoit sa ofere conditii propice de munca pentru noua Sectie, care a inceput sa functioneze in octombrie 2018. Lazar a preferat in schimb sa inghesuie in 3 camere de la etajul 5 al Parchetului General miile de dosare aflate in sacii veniti de la toate unitatilor de parchet din tara, procurorii care isi desfasoara activitatea la aceasta Sectiei si mana de greferi. Toti si toate in 3 camere! Nu este pentru prima data cand se vorbeste despre conditiile in care se lucreaza in SIIJ, si nici prima data cand Augustin Lazar este criticat pentru „alocarea resurselor” catre Sectie, nefiind totodata nicio noutate ca procurorul general al Romaniei s-a opus infiintarii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. O se vedeti ca nu reusiti infractorilor caci nu vva crede nimeni nici in tara nici in Europa.
    Veti fi judecati chiar de Codruta Covesi

  2. O se vedeti ca nu reusiti infractorilor caci nu vva crede nimeni nici in tara nici in Europa.
    Veti fi judecati chiar de Codruta Covesi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *