Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

BOMBA! Tiganul Pastrama a cerut-o in casatorie pe “sindomul down” Brigitte si vrea sa se insoare cu ea! Detalii uluitoare despre ce nu s-a vazut la televizor de la FERMA!

vbg

Florin Pastrama vrea sa se casatoreasca cu Brigitte dupa ce iese din FERMA si se pare ca ea ar fi indragostita pana peste cap de el si ar fi gata sa faca pasul cel mare.

Pastrama a cerut-o in casatorie pe Brigitte si vrea sa se insoare cu ea! Dupa ce toata lumea a crezut ca relatia dintre Pastrama si Brigitte e doar de show si pentru audienta se pare ca detaliile care ies acum la iveala schimba datele problemei.

Din cate se pare o sursa a wowbiz.ro aflat in echipa de productie a emisiunii ar fi vazut si aflat lucruri absolut incredibile. Desi stim deja ca Brigitte a iesit din FERMA pentru ca paparazzi Cancan.ro au fotografiat-o prin oras, se pare ca au ramas in urma ei o multime de mistere care cel mai probabil vor exploda dupa ce emisiunea se va termina.

Se pare ca lucrurile intre ea si Pastrama sunt cat se poate de serioase si cei doi au planuri mari impreuna. Trebuie spus inca de la inceput ca declaratiile despre relatia celor doi sunt facute de o sursa pentru wowbiz.ro, site afiliat televiziunii Kanal D, post concurent Pro TV.

”Sunt extrem de apropiați. Nu știu cu exactitate ce se întâmplă între ei, dar pot să bag mâna în foc că este mult mai mult decât ceea ce se vede. Între ei este ceva cu siguranță. Florin nu mai are iubită, iar Brigitte pare că a uitat că era logodită înainte de emisiune.

E clar, ei se plac și cred că formează un cuplu, pe bune, nu doar de fațadă. Oricum, între ei au fost și momente mai fierbinți decât ceea ce se vede la televizor, asta știu sigur, am și văzut. Nu m-ar mira deloc să iasă de acolo logodiți…”, ar fi declarat cineva apropiat emisiunii sau chiar unul dintre concurentii din concurs.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.