GENERALNOUTATI

BOMBĂ: Soția premierului a fost iubita agentului acoperit – VIDEO

daciana-turcescu-ponta

Nurii Dacianei, motivul urii dintre Ponta şi Turcescu

Războiul dintre Robert Turcescu şi Victor Ponta are rădăcini adânci şi vechi. Miza o constituie orgoliul masculin. Unul rănit, al lui Victor Ponta, pe care Turcescu îl zgâria în fiecare seară repetându-i obsesiv cine a fost primul. Unul exacerbat, de mascul alpha, al lui Turcescu. Ponta, cu toată puterea în mână, şi-a pregătit cu grijă atacul, i-a dat una şi l-a dezmembrat. Cel care îşi linge rănile este acum Robert Turcescu. Iar toată poveste a pornit de la cine a avut acces primul la nurii Dacianei.

În anul 2003, Victor Ponta şi Daciana Sârbu erau colegi în corpul de control al primului-ministru, pe atunci Adrian Năstase. Un an mai târziu, în vară, Evenimentul Zilei publica un interviu cu Robert Turcescu sub semnătura lui Cosmin Tupa:

Şi despre unul şi despre celălalt, presa de scandal a brodat poveşti şi a făcut aluzii la relaţii pe care le-ar avea cu vedete de televiziune sau cu tineri politicieni. Daciana Sîrbu şi Robert Turcescu au oferit de data aceasta confirmarea relaţiei pe care o au, refuzînd însă să dea amănunte.
Deja au început să circule zvonuri legate de felul în care a început relaţia lor, despre faptul că nu ar fi o relaţie ci numai o mişcare de imagine.
Robert Turcescu a dat cîteva amănunte în legătură cu cele apărute în presă:

“- De ce ai confirmat presei această relaţie, după ce s-au făcut atîtea presupuneri legate de alte posibile legături ale tale?
– Pentru că e adevărată. Celelalte poveşti nu aveau nici o legătură cu realitatea. Nu pot să neg evidenţa. Daciana Sîrbu este prietena mea!
– Ai o relaţie cu Daciana Sîrbu, care este implicată în politică. Crezi că relaţia aceasta afectează în vreun fel imaginea ta de realizator tv?
– Nu cred că viaţa personală a unui om şi sentimentele unui om trebuie automat puse în conexiune cu profesia sa. La ce te referi, că Turcescu s-a dat cu PSD-ul, sau la ce? Cred că lucrurile acestea nu pot fi verificate decît prin ceea ce fac eu. Mă întreb ce speculaţii s-ar fi putut face dacă prietena mea era membră a Partidului România Mare sau a Partidului Noua Generaţie…

– Cred că aspectele din viaţa privată a unui om trebuie privite cu mult mai multă seninătate. Cred că oamenii cu minte vor înţelege foarte clar că e vorba de un episod din viaţă privată a unui jurnalist.” “Da, confirm această relaţie, este pentru prima dată cînd am dat o asemenea confirmare”.

Daciana Sârbu:

“Daţi-mi voie să vă spun numai că aşa este şi să nu comentez”, a spus secretarul de stat pentru tineret.

Întrebată dacă a avut vreo importanţă faptul că atunci cînd a fost invitată în emisiunea lui Robert Turcescu a avut parte de o dezbatere foarte ascuţită (Daciana Sîrbu a pimit din partea realizatorului o bilă neagră), aceasta a răspuns: “Asta e profesia mea, asta fac, nu are nici o legătură cu viaţa mea privată.”

Războiul continuă, personajele promovează!

Între timp, Victor Ponta se căsătoreşte cu Daciana Sârbu, în secret, în China. Are loc o suspendare a preşedintelui în 2007, în 2009 Turcescu moderează – la propunerea lui Sebastian Lăzăroiu -, confruntarea din turul al doilea al prezidenţialelor dintre Traian Băsescu şi Mircea Geoană. Intervine flacăra violet, Băsescu câştigă, Geoană pierde şi partidul la Congres în favoarea lui Victor Viorel.

Vechile animozităţi se ascut, Ponta şi Turcescu devin adversari.

Articol din Libertatea publicat în 18 iunie 2011:

Daciana Sârbu a fost nevoită zilele trecute să asiste la o scenă nu prea plăcută pentru ea. Fostul iubit, Robert Turcescu şi actualul soţ, Victor Ponta, s-au luat la harţă în direct.

Oficial motivul disputei a fost Ion Iliescu, sau mai bine zis modul în care fostul preşedinte al României a luat decizia de a interveni în forţă împotriva demonstranţilor din Piaţa Universităţii în 13-15 iunie 1990.

Cei doi şi-au adus acuzaţii grave în direct la emisiunea realizată de Turcescu pe postul B1 TV, sub privirile uluite ale publicistului Ion Cristoiu, care a încercat să-i tempereze. Poate dacă ar fi fost un pic pus la punct cu mondenităţile de pe plaiurile mioritice, Ion Cristoiu nu ar mai fi fost surprins de vehemenţa disputei dintre politician şi realizatorul de televiziune.

În urmă cu şapte ani, mai exact în 2004, între Turcescu şi Daciana Sârbu, pe atunci o tânăra deputata PSD, fiica a ministrului agriculturii, Ilie Sârbu, se înfiripă o relaţie amoroasă. Totul ar fi plecat chiar de pe un platou de filmare, unde Daciana mai puţin meşteră într-ale politicii a primit de la Turcescu o “bilă neagră” pentru că nu a ştiut ce înseamnă NATO. Cu toate acestea, galantul realizator, a căutat-o pe tânăra social-democrată şi din întâlnire în întâlnire s-a ajuns la amor, recunoscut de Turcescu într-o declaraţie, dată la acea vreme, Libertăţii.

Timpul a trecut, viaţa a mers mai departe, iar Daciana avea să se îndrăgostească de colegul ei de partid, Victor Ponta, căsătorindu-se cu acesta în 2007.

Emisiune lui Turcescu cu Daciana Sârbu din 2006

Surse: Starea Natiunii / Comisarul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.