BOMBA serii vine de la Basescu! Ce spune despre „guvernul Ludovic al II-lea”

 

Traian Băsescu și-a exprimat în urmă cu puțin timp părerea despre felul în care „va răspunde PSD-ul dorinței liberalilor de a nu fi votat guvernul”, pe pagina personală de Facebook.

„PNL are teslă!
Şi ce credeţi că face PNL cu tesla? Să vedem. Nu există țară în Uniunea Europeană în care partidele la putere să aibe „pasiunea” de a își dărma propiile guverne. PDS-ul a făcut-o de două ori, PNL a anunțat deschis prin vocea președintelui său că urmează să-și provoace căderea în Parlament de două ori, după ce a contribuit din plin la reușita moțiunii de cenzură.

Contaminați de năravurile proaste ale PSD-ului (nu degeaba au făcut ei USL-ul) acum liberalii trâmbițează nevotarea guvernului „Ludovic al II-lea”.

Cum va răspunde PSD-ul dorinței liberalilor de a nu fi votat guvernul? Simplu: nu vor asigura cvorumul la momentele de vot. Poziţie extrem de uşor de justificat atâta timp cât liberalii nu-şi votează propriul guvern.

PSD-ul se va prevala şi de aşteptarea deciziei CCR la întâmpinarea pe care a depus-o, tergiversâd votul pentru un nou guvern.

Și uite așa se intră într-o lungă perioadă de instabilitate politică care va avea ca plătitori PNL și Președintele României, cei care au luat puterea pentru a se juca de-a guvernele care cad.

Ca şi la PSD şi la PNL constatăm că deasupra interesului naţional de a avea un guvern stabil, se află interesele de partid sau chiar doar interesele câtorva lideri politici. Păcat! Este cert !
PNL are teslă!”, a scris fostul președinte al României pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *