Bomba serii! Traian Băsescu A DECIS. E oficial!

Conform unui anunț făcut de președintele PMP, Traian Băsescu va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei. Eugen Tomac a publicat un model de listă de semnături.

Anunțul a fost făcut de președintele PMP, Eugen Tomac, pe propria pagină de Facebook. Acesta lansează o invitație pentru strângerea de semnături „pentru viitorul Primar General al Municipiului București”.

„În atenția tuturor colegilor și susținătorilor PMP! Vă invităm să ne susțineți în campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București! Cu Băsescu înainte! Toți pentru București!”, scrie Tomac pe Facebook.

A fost ofertat de PNL
Traian Băsescu menține suspansul candidaturii sale la Primăria Capitalei. Un al doilea sondaj de opinie realizat de PMP îl dă cu șanse reale în cursa pentru București, după cum a aflat în exclusivitate evz.ro

Citiți și:  Basescu da de pamant cu liderii AUR: "Şoşoacă ar fi bună de şefă de galerie la Dinamo..."

Un al doilea sondaj de opinie a fost realizat de PMP pentru a evalua șansele ca Traian Băsescu să candideze la Primăria Capitalei din partea partidului. Ca și precedentul sondaj și acesta a intrat în posesia noastră, dar nu vom face publice rezultatele sale până când Traian Băsescu nu-și va anunța decizia finală în privința candidaturii. În ultima discuție pe care am avut-o cu fostul președinte al României acesta mi-a spus că nu a luat o decizie finală. Orice variantă este posibilă.

Ceea ce vă pot spune este că potrivit ultimelor date, acesta a crescut în intenția de vot, bucureștenii văzându-l ca pe o alternativă la Gabriela Firea și Nicușor Dan. Mai mult, într-o eventuală cursă electorală cu Traian Băsescu lider, Partidul Mișcarea Populară ar deveni arbitrul puterii în Consiliul General, având un scor cu două cifre.

Citiți și:  Traian Băsescu, declaraţie-SOC: Îmi asum susţinerea lui George Simion!

Cum au reacționat liberalii? Precum pompierii! Încearcă să stingă focul venind cu o ofertă greu de acceptat: Traian Băsescu să devină viceprimar al Capitalei, neînțelegând că decizia fostului președinte vizează soarta PMP, nu o poziție în administrația Bucureștiului.

Sursa: capital.ro

86 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU