BOMBA SERII. PSD va porni un asalt total împotriva BNR. Pe CINE vrea Dragnea in locul lui Isarescu

PSD și Banca Națională nu dau semne că ar căuta o reconciliere, ba mai mult, războiul dintre cele două părți devine din ce în ce mai dur. După ce Banca Națională a refuzat să-și trimită reprezentanți la audierile din Parlament, iată că apare și informația potrivit căreia Liviu Dragnea ar căuta înlocuirea lui Mugur Isărescu.

Iar în pole position pentru a-i lua locul actualului guvernator al BNR ar fi nimeni altul decât Darius Vâlcov. Afirmaţiile au fost făcute de Ludovic Orban, în urma unei întâlniri cu patronatele, asociaţiile patronale şi reprezentanţi ai companiilor din energie.

„Orice atac din partea PSD împotriva BNR nu arată decât un singur lucru, că PSD vrea să pună mâna şi pe Banca Naţională, că infractorul Dragnea vrea să îl pună în fruntea Băncii Naţionale pe infractorul Vâlcov, pentru că e clar că infractorul Vâlcov visează la lingouri de aur de multă vreme. Partidul Naţional Libera respinge categoric toate atacurile mârşave ale partidului de guvernământ  şi ale altor actori mânjiţi de banii negri ai PSD împotriva Băncii Naţionale şi le spune clar românilor că singurii vinovaţi de toate perturbările din economie, singurii vinovaţi de explozia inflaţiei, singurii vinovaţi de creşterea preţurilor sunt cei care se află astăzi la guvernare,” a declarat preşedintele PNL.

De asemenea, liderul liberalilor susţine că partidul său cere anularea OUG 114, ordonanţă pe care o descrie drept un adevărat atentat la adresa sănătăţii economiei româneşti.

„Poziţia Partidului Naţional Liberal a fost foarte clară. Suntem categoric pentru abrogarea OUG 114/2018, în integralitatea ei, cu atât mai mult pentru sectorul energetic. Au fost afectate prin intermediul OUG 114/2018, domenii fundamentale cum este domeniul financiar-bancar, care asigură sănătatea economiei, sectorul energetic, care este suportul pentru economie şi pentru dezvoltarea economiei. Ceea ce s-a întâmplat prin OUG 114/2018,este un adevărat atentat la adresa sănătăţii economiei româneşti şi OUG 114/2018, trebuie abrogată imediat,” a conchis Ludovic Orban.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *