BOMBA SERII: Klaus Iohannis leagă cazul Emi Pian de PSD

Președintele Klaus Iohannis s-a referit miercuri la PSD, întrebat într-o conferință de presă la Cotroceni despre situația clanurilor interlope și asasinarea lui Emi Pian.

Întrebat cum se luptă statului cu clanurile interlope, în contextul în care au fost mai multe conflicte cu poliția în timpul stării de urgență, iar zilele trecute s-a ajuns la asasinarea lui Emi Pian, șeful statului a spus:

„Este un fenonen pe care il observam cu ingrijorare. Este o preocupare intensa si la Interne si la marile parchete si la Ministerul Justitiei. Insa trebuie sa vedem lucrurile asta cum sunt. Nu se poate repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat 30 de ani. Daca vreti sa fiu mai acid politic, sa ne amintim cu tristete de cei 3 ani de guvernare PSD in care PSD a incercat cu toata forta sa apere penalii. Asta se vede acum pe strazi. Actualul guvern vine cu masuri dar cand ajunge in Parlament este aceeasi majoritate PSD-ista care se opune la reformele necesare”, a declarat seful statului.

Edi Pian, liderul clanului Duduianu, în vârstă de 39 de ani, a fost ucis, în noaptea de luni spre marți, după ce a fost înjunghiat într-un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6 al Capitalei.

Florin Mototolea, zis „Edi Pian”, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova în luna septembrie, anul trecut, fiind așteptat la poarta închisorii cu lăutari, artificii și șampanie.

Emi Pian le-a transmis, atunci, cunoscuţilor că s-a întors mai puternic din închisoare. „Rana m-a întărit mai rău decât eram vreodată. Nu cu altceva. Caracterul mai puternic şi poftă de viaţă până la 100 de ani”, a spus Emi Pian, când a fost eliberat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *