BOMBA SERII! Firea, Țuțuianu, Stănescu sau Neacșu? Decizie de ultim moment în PSD! Cine va fi exclus din partid

Firea, Țuțuianu, Stănescu sau Neacșu? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor PSD-iștilor la ora actuală. Este deja scandal monstru în partid și se insistă pe cel puțin o excludere.

Mai mulţi lideri ai PSD i-au cerut lui Liviu Dragnea să voteze excluderea a cel puţin un membru, care a destabilizat partidul în ultima perioadă şi care a participat la puci. Principalul favorit în cursa pentru eliminarea din partid este în acest moment Adrian Țuţuianu.

Înregistrările difuzate de România Tv, în care acesta îşi făcea franjuri colegii din PSD, i-a supărat pe foarte mulţi. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda vor excluderea lui Țuţuianu, conform unor surse din PSD. Și nu sunt singurii. Și Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD, insistă pentru sancţionarea puciştilor.

Mai multe voci puternice din PSD cer excluderi pentru restabilirea calmului şi impunerea unei discipline în partid. Aceştia consideră că ar fi o greşeală să fie lăsaţi puciştii să-şi continue planurile din interior, mai ales că au fost iertaţi în trecut, au dezvăluit surse din PSD.

Marian Neacşu l-a supărat foarte tare pe Liviu Dragnea şi acesta este şi el în topul listei negre. Cei care ar fi scăpat complet de excluderi ar fi Gabriela Firea şi Paul Stănescu, care s-ar fi căit după ce a fost vârf de lance în ultimul puci.

În acelaşi timp, gruparea puciştilor ameninţă cu demisii, dacă vreunul din ei va fi sancţionat. Totuşi se pare că în cele din urmă se va insista pentru excluderea lui Adrian Țuţuianu din partid. Rămâne de văzut dacă se va merge până la capăt cu acest plan, au povestit surse pentru capital.ro.

Cert este că în acest moment zarurile nu au fost aruncate şi abia mâine, în CEX se va şti exact cum stau lucrurile. „Cu siguranţă va fi scandal şi se va cere excluderea lui Țuţuianu. Să vedem dacă se va şi întâmplă”, a spus o sursă din interiorul PSD.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *