BOMBA SERII! COVID-19 A LOVIT LA NIVEL INALT IN ROMANIA. CINE A FOST INFECTAT

Ultima oră!

Managerul Spitalului Colentina a fost confirmat miercuri seară cu COVID-19. Medicul se simțea rău încă de luni și a fost testat la Spitalul Victor Babeș din Capitală.

Managerul Spitalului Colentina a fost depistat pozitiv cu coronavirus, transmite postul TV Antena 3. Conform sursei citate, managerul a început să se simtă rău luni, a fost testat la Spitalul Victor Babeş. În acest moment, managerul este internat cu simptome de COVID-19.

De asememea, ministrul Sănătăţii a anunţat miercuri seara că Spitalul Colentina a primit avizul DSP Bucureşti pentru redeschidere. Este prim pas pentru ca spitalul să înceapă să primească şi alţi bolnavi în afară de cei cu COVID-19.

Firea insista pentru deschiderea spitalului de câteva săptămâni
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, acuză Direcţia de Sănătate Publică de faptul că „blochează” deschiderea Spitalului Colentina şi afirmă că „nu există nicio motivaţie legală, logică şi umană” pentru a menţine închisă această unitate medicală.

„Nu există nicio motivaţie legală, logică şi umană pentru care este menţinut închis Spitalul Colentina – cu 860 de paturi -, care nu a avut, ca spital suport COVID, mai mult de 100 de pacienţi în vârf de pandemie, şi care puteau fi trataţi în cele două spitale de boli infecţioase şi tropicale din Capitală. DSP – cea care a blocat la ordinul Ministerului Sănătăţii testarea din Capitală – blochează acum şi deschiderea Spitalului Colentina.

În această perioadă, starea pacienţilor cronici care erau trataţi la Colentina s-a înrăutăţit. Categoric, pandemia nu a trecut, virusul e printre noi, va trebui să ne obişnuim cu aceasta, să ne ferim cât mai mult de contaminare, dar când toată omenirea a trecut la un alt Plan de reacţie sanitară, pentru a reporni economia, puternic afectată, şi pentru a-i trata eficient şi pe ceilalţi bolnavi – non COVID -, noi am rămas încremeniţi în proiect. Da, ştiu, prin inducerea stării de panică în societate, manipularea găseşte teren fertil. Dar, va veni şi ziua decontului”, scrie edilul general acum două săptămâni, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.