Bomba politică a momentului! Breaking news!

Este bomba momentului pe scena politică. Robert Negoiță nu mai este primar cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale. Cum s-a ajuns într-o astfel de situație și din partea cui vine această veste?

Anunțul a apărut într-o postare pe pagina personală de facebook a Anei Ciceală. Aceasta a atașat și două documente care să ateste veridicitate informației.

„Robert Negoiță și-a pierdut mandatul de primar. Prefectul Bucureștiului tocmai a constatat formal asta.

Bravo colegilor USR Sector 3 Andrei Stan, Matei Eugen și Teodora Stoian pentru demersurile legale de săptămâna trecută către prefect!”, a scris Ana Ciceală pe pagina de Facebook.

Aceași veste a fost confirmată și de viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu. Acesta a anunțat, luni, că Robert Negoiţă nu mai este primarul de drept al Sectorului 3, iar motivul este unul halucinant. Se pare că Negoiță candidează pe listele altui partid la alegerile locale.

Ce a făcut Robert Negoiță
În acest context, Aurelian Bădulescu a precizat că luni, de la ora 16.00, Consiliul Local va lua în discuţie stabilirea unui interimat. Se pare că Robert Negoiță candidează la Primăria Sectorului 3 din partea Alianţei Pro Bucureşti 2020, pe care a fondat-o alături de Victor Ponta, liderul Pro România.

„La Sectorul 3 este o problemă. Domnul Negoiţă, ca urmare a faptului că a candidat pe listele altui partid, nu mai este primarul de drept al Sectorului 3.

Urmează, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Local să ia în discuţie un interimat la nivelul Primăriei Sectorului 3, raportat la faptul că suntem în această perioadă şi trebuie luate şi îndeplinite măsuri de îndată”, a declarat Bădulescu.

Acesta a mai precizat că în Consiliul Local va lua în discuție întoarcerea din concediu a actualului viceprimar şi implementarea măsurilor organizatorice de la nivelul Sectorului 3.

Bădulescu a mai spus că Negoiță este „musafir după ce i-a fost validată candidatura la Sectorul 3 pe listele altui partid”.

Capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *