BOMBA PE SCENA POLITICA. Interviu incendiar cu Viorica Dăncilă. Spune, în premieră, de ce l-a trădat pe Dragnea

Viorica Dăncilă a acordat un interviu pentru publicația Politico.eu, în care a vorbit despre Liviu Dragnea dar și despre modificările legislaţiei penale.

„Vreau ca PSD să devină un partid al echilibrului şi, de acum înainte, subiectul justiţiei nu există pe agenda guvernului, ci ne vom concentra pe domenii de interes care sunt o prioritate pentru oameni, cum ar fi sănătatea, educaţia şi infrastructura. Ne vom concentra pe integritate, meritocraţie şi transparenţă. Cred că vom reuşi şi că PSD se va întoarce la integritate. Vreau să văd o schimbare, să aducem democraţia în partid şi să facem ce vor cetăţenii de la noi”, a spus premierul.

Citiți și:  Irina Tănase ACUZA: A regizat Dragnea tot scandalul?

Viorica Dăncilă a vorbit şi despre modificările legislaţiei penale: ”Nu aş putea spune că această agendă a fost legată doar de domnul Dragnea. Au existat multe probleme care au apărut în spaţiul public, referitoare la acţiuni împotrica unor persoane care s-au dovedit a fi nevinovate. Cred că politicienii nu ar trebui să intervină în sistemul de justiţie”, a explicat Dăncilă.

Dăncilă a respins ideea că l-a trădat pe Liviu Dragnea: „Sunt membru PSD de 23 de ani. Am fost simplu membru, apoi şef de organizaţie locală, consilier local şi europarlamentar timp de 9 ani”, a spus Dăncilă pentru Politico.eu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.