BOMBA pe scena politica. Alianta care vrea sa o înlăture pe Clotilde Armand

Pro România se alătură demersurilor inițiate de PSD pentru înlăturarea primarului Clotilde Armand de la conducerea Primăriei Sector 1.

Victor Ponta, președintele Pro România a răspuns „prezent” la apelul lui Marcel Ciolacu și a anunțat că se alătură demersurilor inițiate de PSD. Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta și-a justificat decizia spunând că situația de la Sectorul 1 nu poate rămâne așa, fără consecințe politice.

„Situația de la Sectorul 1 nu trebuie să rămână fără consecințe politice și juridice – indiferent cât de puternici sunt cei aflați «în spatele» Doamnei Clotilde Armand – și de sumele colosale care sunt în joc. Mi-am consultat colegii din Biroul Executiv al PRO România în privința propunerii făcută de președintele PSD Marcel Ciolacu – și nu a existat nicio îndoială că trebuie să ne alăturăm tuturor demersurilor legale și politice referitoare la Sectorul 1 din București”, a anunțat Victor Ponta pe Facebook.

Președintele Pro România a precizat că până în 2024, cei aflați la Putere vor mai face greșeli, dar este nevoie ca oamenii să vadă în opoziție o alternativă la actuala putere.

„Mai este mult timp până în 2024 (mult timp pentru că cei aflați la Putere vor face multe alte greșeli și lucruri rele) – dar mai este, de fapt, puțin timp până în 2024 (dacă vrem ca oamenii să aiba o alternativă serioasă la situația actuală, o speranță că lucrurile pot fi îndreptate așa cum a fost în 2012)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta se implică în strângerea de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand
Președintele PRO România a răspuns afirmativ la inițiativa pe care Marcel Ciolacu a făcut-o către liderii celorlalte formațiuni politice, din Sectorul 1. Liderul PSD le-a cerut să ia atitudine și să acţioneze din juridic şi pentru strângerea de semnături pentru acțiunea de demitere a primarului Clotilde Armand.

Ciolacu i-a răspuns lui Dragnea, care a spus că „PSD e în buzunarele SRI”

PSD are nevoie de cel puțin 50.000 de semnături pentru a solicita organizarea unui referendum local în vederea demiterii lui Clotilde Armand. Marcel Ciolacu a precizat că până în prezent, din luna iulie când a fost demarată acțiunea, au fost strânse 20.000 de semnături.

„Doamna Clotilde Armand trebuie să fie de mult acasă. Ori să-ți dea demisia, ori să-și facă datoria procurorii. După ce Guvernul declanșează referendumul Clotilde Armand rămâne în funcție până se fac noi alegeri. Acțiunile cetățenești sunt de durată”, a spus Marcel Ciolacu.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *