Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

BOMBA NOPTII IN PSD! DEZVALUIRI INCENDIARE!

ppol

Sub titlul “Oferta PSD: Funcţii pentru prieteni şi cunoscuţi”, deputatul PNL de Olt, Gigel Știrbu, un preot răspopit ca să intre în politică, nășit de Călin Popescu Tăriceanu, a dat publicității, prin Agerpres, un comunicat de presă în care spune următoarele:

”Panică în PSD! Aparatul bugetar din România devine neîncăpător pentru PSD-istii lui Dragnea. În filiala judeţeană PSD Argeş a izbucnit, ieri, un scandal pe funcţii publice. Toţi membrii filialei PSD Piteşti au decis să-şi dea demisia în bloc din toate funcţiile deţinute în partid şi s-au apucat de strâns semnături pentru schimbarea din funcţie a liderului judeţean, vicepreşedintele naţional al PSD, Şerban Valeca. Printre demisionari se află şi membrul marcant al PSD-ului, deputatul Cătălin Rădulescu, zis şi “Mitralieră”, condamnat definitiv pentru luare de mită. Se pare că domnul Valeca este un rebel şi nu respectă aranjamemtele care se fac în cadrul Biroului Permanent al PSD Argeş.

După ce vinerea trecută au hotărât susţinerea a trei persoane pentru trei funcţii judeţene: APIA, Direcţia de Sport şi Administraţia Financiară, membrii organizaţiei s-au trezit că la Administraţia Financiară domnul Şerban Valeca a acceptat numirea unei persoane, alta decât cea care a fost aleasă în cadrul şedinţei Biroului Permanent al PSD Argeş. Cetăţenii României pot înţelege acum pe ce se bazează sloganul PSD-ului “Politica celor mulţi”.

Se pare că PSD are într-adevăr mulţi, mult prea mulţi prieteni, mult mai mulţi decât poate duce statul. Cum oare să mai funcţioneze instituţiile statului, sufocate fiind de pile şi relaţii? Acum urmează ca demisionarii să dea fuga la Daddy Dragnea în speranţa că el le va putea stinge conflictul din filială, oferindu-le noi locuri de muncă de “căpuşat” sau alte avantaje.

Constat faptul că aşa-zişii politicieni PSD nu fac altceva decât să împartă posturi publice şi funcţii cu autoritate între ei şi între organizaţiile care îi sprijină, în mod evident discriminatoriu, căci de competenţă sau calificări profesionale nu poate fi vorba.

Mă întreb, în aceste condiţii, cum se poate construi sau dezvolta ceva în ţara asta dacă românii muncesc exclusiv pentru bunăstarea celor aflaţi acum la putere, banii contribuabililor fiind directionaţi în buzunarele social democrate? Şi înainte sa mă întrebe domnul Dragnea şi pe mine dacă vreau să merg cu domnia sa la baie, îl întreb eu dacă nu vrea sa-şi invite la baie colegii de partid, poate le-ar prinde bine un duş rece, că prea s-au încins pe funcţii. Stimaţi conducători PSD, lăsaţi instituţiile statului să funcţioneze, ori v-aţi uitat chemarea?!

“Vocaţia noastră de partid de stânga este aceea de a face politică pentru oameni, politica oamenilor care muncesc din greu zi de zi pentru ca la sfârşitul zilei să aibă cu ce să-şi plătească întreţinerea, să cumpere haine şi mâncare pentru copii, să cumpere medicamente pentru cei bătrâni.”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.