MEDICAL

BOMBA MOMENTULUI. Vlad Voiculescu anunță PRIVATIZAREA sistemului asigurărilor de sănătate!

vlad voiculescu 1

Noul ministru al Sănătății are planuri mari cu sistemul asigurărilor. Vlad Voiculescu a vorbit la preluarea mandatului de la Nelu Tătaru despre faptul că este nevoie de o asigurare complementară privată, pe lângă cea de stat.

Din chiar prima zi ca ministru al Sănătății, iată că Vlad Voiculescu face publice planurile revoluționare pe care le are.

Vlad Voiculescu: „Vin mai mulți bani”
Cu gândul la bani, Vlad Voiculescu crede că este benefică implementarea asigurării complementare private în sistemul de sănătate din România.

„Asigurări complementare de sănătate înseamnă că mai mulţi bani vin către sistem şi o anumită categorie îşi poate achiziționa această asigurare suplimentară”, a spus Vlad Voiculescu. Întrebat dacă nu cumva există pericolul ca românii să nu mai beneficieze de servicii medicale gratuit, ministrul Sănătății a răspuns: „Asta nu înseamnă sub niciun chip ca românii nu vor mai avea acces gratuit la servicii sanitare”.

Interesant este că Vlad Voiculescu abia ce apucase să promită că nu va face nicio privatizare în Sănătate, așa cum îi reproșau adversarii politici. Iată ce susținea el cu numai câteva zile în urmă: „Este o idee foarte interesantă. Nu am vorbit niciodată despre privatizare, nu am vorbit niciodată despre scumpiri ale unor servicii medicale sau orice din categoria asta. Cred că e o reminiscență a discursului PSD și a discursului stângii despre ceea ce a făcut PDL în 2007-2008 și presupun că tot rostogolesc această minciună, pentru că oamenii încă au o oarecare teamă. Deci nici gând, nu se pune problema de privatizare a vreunui sistem de sănătate, totală sau parțială, nici gând”.

Sursa: gandul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.