Bomba momentului. Dragnea își face partid! Ce nume celebru i-ar putea sta alături

Liviu Dragnea şi-ar plănui întoarcerea în politică, susţin unele zvonuri. Şi nu oricum, ci prin formarea unui nou partid, alături de un alt personaj celebru şi încă apreciat de mulţi în România: Dan Diaconescu!

Proaspăt eliberat din închisoare, Liviu Dragnea s-ar putea reîntoarce în politică!

Partenerul-surpriză al lui Liviu Dragnea pentru un nou partid politic!
Ultimele zvonuri vorbesc despre faptul că fostul lider PSD şi-ar putea face un nou partid împreună cu Dan Diaconescu, fostul patron al televiziunii OTV şi fondator al PP-DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu).

Robert Turcescu şi invitaţii săi de la EVZ Play, jurnaliştii Octavian Hoandră şi Bogdan Comaroni, au analizat această posibilitate.

“Nu-i văd acuplându-se. Nu mai văd un partid bazat pe ceea ce s-a născut partidul lui Dan Diaconescu, nici pe ce propune Dragnea. Un conservatorism puternic asezonat cu Dan Diaconescu nu cred că mai e posibil. Nu știu ce i-ar putea uni”, a precizat Octavian Hoandră.

Dragnea e văzut de mulţi ca un eliberator, un martir. Dan Diaconescu e pe acelaşi trend. Au împreună şanse de reuşită maximă!
Însă Bogdan Camaroni este de altă părere. El crede că Dragnea şi Diaconescu ar putea reveni pe cai mari în 2024 sau chiar şi înainte. În 2024, cei doi nu vor mai avea interdicţii, în urma condamnărilor cu executare primite.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

“Există un curent fabulos, pentru că pe acest trend mondial în care se taie libertăţile, în care toată lumea percepe ingerinţe ale multinaţionalelor, chestia cu curentele LGBT şi cu impunerea lor, vizavi de anumite reacţii de simpatie faţă de Ungaria, pe care românii nu le aveau înainte (…) mulţi s-au întors la discursul lui Dragnea, iar un mare trend este că Dragnea e un mare patriot, iar asta o spun în condiţiile în care, la vremea respectivă, am scris tone de dezvăluiri despre Dragnea, despre Teleorman, despre afacerile lui, ale fiului său şi toată cohorta.

Dragnea era pe vremea aia ca un nebun şi la momentul în care Dragnea a ţinut-o langa cu banii şi cu profitul că nu trebuie să părăsească ţara, el a fost încarcerat. Coincidenţă sau nu…

Toţi consideră acum că, de fapt, perioada lui Dragnea de încarcerare este ca o penitenţă şi ca o victimizare şi că Dragnea este ca un martir, care s-a întors mai puternic. Iar ăştia de care spun eu că scriu sunt influenceri, apar în mediile de reţele sociale. Sunt tone de comentarii. Ceea ce părea imposibil în urmă cu doi ani, adică să-l transformi Dragnea din acel corupt şi cel care se înconjurase cu o liotă de corupţi şi făcea afaceri cu statul şi tone de genul ăsta, care avea o casă imensă pe două străzi…

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Acum este văzut ca un salvator, ca un eliberator, ca un martir. Şi Dan Diaconescu e pe acelaşi trend. Şi el e considerat că a fost închis pentru că a spus adevăruri politice… Dacă cei doi ar pune la cale şi şi-ar face un partid politic care ar urma, uşor-uşor, să scape de aceste sancţiuni care sunt şi să ajungă pe val cu ele, ba chiar fiind în umbră oarecum, în underground, pentru că au interdicţii şi ar urma să izbucnească, cum zice Robert, în 2024… Să ştii că şansele sunt de reuşită maximă!”, a spus jurnalistul Bogdan Camaroni.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *