BOMBA! Maior A CONFIRMAT. Kovesi a mintit

Noi detalii privind audierea lui George Maior de către procurorii SIIJ în dosarul în care Laura Codruța Kovesi este acuzată de luare de mită, mărturie mincinoasă, arată că fostul procuror șef al DNA este în pragul trimiterii în judecată. Jocurile de culise din interiorul Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție fac însă ca dosarul să treneze. Actualul șef interimar al instituției a afirmat că nu va trimite dosarul în judecată, indiferent de probele adunate de procurori.

Sebastian Ghiță a provocat un scandal uriaș în decembrie 2018 atunci când a făcut o plângere penală împotriva Laurei Codruța Kovesi pe care o acuza de luare de mită. Era vorba despre faptul că Kovesi îi ceruse să achite contravaloarea transportului aerian spre Jakarta pentru a fi adus fugarul Nicolae Popa.

Noi mărturii au apărut în acest caz.

„Surse judiciare susțin că George Maior a declarat că în cazul aducerii lui Nicolae Popa în țară s-a constituit un fel de celulă de criză din care au făcut parte reprezentanți ai SRI, MJ, MAI, SIE.

La aceste întâlniri au participat Laura Codruța Kovesi din partea Parchetului General și din partea SRI, Florian Coldea. Mai mult, Florian Coldea i-ar fi spus că toate costurile pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa fuseseră asigurate.

Despre prezența Laurei Codruța Kovesi la întâlniri private la care a participat și Sebastian Ghiță surse spun că George Maior a confirmat una dintre întâlniri și anume o întâlnire privată care a avut loc la o cramă care ar fi aparținut unui apropiat al lui Sebastian Ghiță.”, s-a afirmat în emisiunea Exces de Putere de la Antena 3.

„La acea întâlnire au mai fost Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Florian Coldea, dar și soția și socrul lui Sebastian Ghiță” ar fi declarat George Maior.

Cum a înfundat-o Coldea pe Kovesi
Surse citate de Antena 3 spun că Florian Coldea a recunoscut că SRI a acordat sprijin procurorilor pentru aducerea în țară a lui Nicolae Popa, dar și pe parcursul comisiei rogatorii care a avut loc în Indonezia. Neagă însă că ofițerii SRI s-au implicat în anchetă și în procedurile penale.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *