BOMBA la Primăria Capitalei. Firea, EXCLUSA din PSD. Dezvăluiri din interiorul partidului

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, susține că este posibil ca Liviu Dragnea și apropiații săi să o excludă pe Gabriela Firea din PSD, chiar dacă aceasta ar putea însemna pierderea primarului general de către social-democrați.

„După tot ce ați văzut la adresa mea, eu nu pot să exclud, că nu știu ce au în cap acești oameni. Nu știu ce fac ei acolo, că nu știu ce au în cap, dar văd că sunt dispuși la orice.”, a afirmat Aurelian Bădulescu, la Antena 3.

Aurelian Bădulescu a fost exclus vineri din PSD și riscă să își piardă funcția de viceprimar. El a declarat că toate aceste lucruri i se întâmplă pentru că a rămas alături de Gabriela Firea și că va rămâne viceprimar, fiind dispus să meargă chiar în instanță.

Citiți și:  A facut-o praf! Birchall s-a DEZLĂNȚUIT după ce Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la primărie

Bădulescu a mai spus că în zilele ce vor urma „va pune la dispoziție presei documente care vor demonstra implicarea şi modul în care binomul Liviu Dragnea – Carmen Dan a reuşit să manipuleze structurile pe data de 10 august 2018, astfel încât Jandarmeria „să fie ciuca bătăilor”, potrivit digi24.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.