fbpx
POLITICA

BOMBĂ în PSD! Paul Stănescu a spus la o întâlnire în Olt că Dragnea a ordonat măcelul din 10 august și că e manipulat de Vâlcov și de țiitoare!

BOMBĂ în PSD! Paul Stănescu a spus la o întâlnire în Olt că Dragnea a ordonat măcelul din 10 august și că e manipulat de Vâlcov și de țiitoare!

dv

„Îmi pare rău că trebuie să vă dau o veste proastă, fraților: fostul meu prieten, Liviu, a luat-o razna! Nu mai e întreg la minte cred, zici că i-a făcut careva vrăji. Voi mă știți pe mine, că eu îi zic lu’ tata și acu’ „săru’ mâna” când vin acasă. Voi știți că fetișcana aia cu care trăiește vine la mine și mă ia la pertu de zici c-am fost colegi la școala primară? Când i-am zis lui Liviu a început să facă mișto de mine, că am rămas cu țărână printre dinți și vezi Doamne, el m-a mai adus și-n București! Spuneți voi!”, s-ar fi plâns, spune o sursă de-a noastră, weekend-ul trecut, la o întâlnire de taină, în sudul județului Olt, Paul Stănescu.

Cu același prilej, actualul vicepremier și conducător informal al revoltei împotriva lui Dragnea în PSD, le-ar fi dezvăluit amicilor de taină că are informații conform cărora Dragnea ar fi ordonat măcelul din 10 august, și că un rol decisiv în influențarea deciziilor l-ar fi avut Darius Vâlcov, care alături de țiitoare, îl manipulează pe Dragnea.

„Fraților, aproape că sunt convins că Vâlcov a făcut o înțelegere secretă cu un serviciu secret, cu ceva, că prea le face parcă programate, îi dă lui Liviu chestii la care nici dracu n-are acces. Iar ăluia parcă i-a luat cineva mințile!”, ar mai fi spus Stănescu conform sursei noastre.

La începutul săptămânii trecute, după această discuție, un ziar online din Olt, afiliat lui Stănescu, l-a atacat violent pe Darius Vâlcov.

Sursa noastră, extrem de bine poziționată în anturajul dur al lui Stănescu și al fraților Ciocan, și ei foști aliați și parteneri de afaceri ai lui Dragnea, spune că ruptura dintre acest grup și Dragnea este ireversibilă. „A început joaca generalilor din SRI cu marionetele lor din PSD, se va alege praful. Nici Stănescu, și nici Firea nu sunt de capul lor în acest război cu Dragnea”, ne-a mărturisit sursa.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.