Bombă în politică! Scrisoare incendiară primită de Ludovic Orban din spatele gratiilor

Bombă în politică! Document controversat primit de către şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. S-a aflat ce i se cere fostului premier. Scrisoarea a fost primită chiar din spatele gratiilor.

Bombă în politica din România! Document controversat primit de către şeful Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban. S-a aflat ce i se cere fostului premier. Scrisoarea a fost primită chiar din spatele gratiilor.

Scrisoare incendiară primită de Ludovic Orban
Scrisoare incendiară primită de către fostul premier, Ludovic Orban. Actualul şef al Camerei Deputaţilor a primit un document de la un personaj politic important. Lui Orban i se cere, conform scrisorii intrate în posesia capital.ro, să sprijine o persoană pentru ocuparea unei funcţii.

Cerere din partea lui Vlad Filat
Mai exact, Ludovic Orban este rugat ca Marius Loghin, actual consilier al Ministrului Agriculturii să fie secretar de stat. Persoana care îl roagă este Vlad Filat, fost premier în Republica Moldova. În sustinerea sa, a trimis membrilor filialei PNL Diaspora o scrisoare de recomandare semnată de Vlad Filat.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

Fostul prim ministru moldovean a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru corupţie. Din această pedeapsă, Filat a executat 4 ani. Scrisoarea a fost trimisă din spatele gratiilor.

Filat, în puşcărie
Fostul premier moldovean, Vlad Filat, a fost condamnat la nouă ani de închisoare. Sentinţa a fost pronunţată de Judecătoria Buiucani. Instanţa a decis că ex-premierul demis pentru fapte de corupţie va rămâne fără Ordinul Republicii. Acesta a fost obligat să plătească amendă de 60.000 de lei şi nu va putea ocupa funcţii publice timp de cinci ani.

Fostul premier, Vlad Filat, a fost reţinut în data de 15 octombrie 2015 pentru a fi cercetat într-un dosar penal pentru corupere pasivă și trafic de influență.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Totul a pornit de la autodenunțul omului de afaceri Ilan Șor. Acesta l-a pârât pe Filat că ar fi cerutt de la el bani, bunuri şi servicii de sute de milioane de dolari. Mai mult, cinci mașini de lux ale lui Filat au fost puse sub sechestru.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *