“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONAL

BOMBA în politica din România! Cioloş anunţă GUVERNUL USR

ciolossss 696x393 1

Anunţ bombă din partea USR! Dacian Cioloş vorbeşte despre formaţiunea sa politică şi un nou Guvern. Oamenii sunt deja pregătiţi, anunţă acesta. Despre ce este vorba, mai exact?

România va avea un al doilea Guvern!

Ce rol va avea “Guvernul din umbră” al USR?
Este vorba despre un “Guvern din umbră” al USR, care va monitoriza cu mare atenţie întreaga activitate a Guvernului de coaliţie PNL-PSD-UDMR. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele USR, Dacian Cioloş.

Acest Guvern din umbră, care va fi constituit din cel puţin două persoane pentru fiecare portofoliu, va veni cu alternative la iniţiativele şi deciziile luate la Palatul Victoria.

“Vom avea o echipă de Guvern din umbra, vom avea cel puţin doi colegi pe fiecare portofoliu (…) Toţi aceşti oameni din acest Guvern din umbra vor veni şi cu propuneri legislative, alternative la ce face Guvernul”, a explicat Dacian Cioloş pentru Digi24.

“Sunt acolo miniştri care nu au nicio treabă cu portofoliul respectiv. (…) Cu toate astea, au trecut şi or să treacă probabil toţi până diseară, pentru că este o decizie politică. Ai noştri au fost testaţi chiar două ore, unii dintre ei şi cu toate că au dovedit competenţă, nu au fost votaţi”, a mai declarat liderul USR.

Câte ministere ar trebui să aibă Guvernul, de fapt?
Cât despre formula propriu-zisă a Guvernului, Dacian Cioloş afirmă că sunt prea multe ministere, având în vedere că PNL şi PSD au crescut numărul ministerelor la 20.

“Credem că România ar putea funcţiona şi cu 12-15 ministere”, a transmis Cioloş.

Creşterea pensiilor ar fi fost mai mare, dacă USR rămâne în Guvern!
Preşedintele USR a adăugat că partidul său a propus măsuri mult mai bune în domeniul pensiilor, spre exemplu, faţă de propunerile de acum ale PSD, care vor accentua problema sărăciei în rândul bătrânilor din România.

“Creşterea pensiilor ar fi fost mai mare”, dacă s-ar fi aplicat măsurile din programul de guvernare al USR, indică Dacian Cioloş. Pe de cealaltă parte, propunerea PSD “nu doar că nu rezolvă problema sărăciei în rândul pensionarilor, chiar o accentuează. (…) Noi ne dorim creşterea pensiilor mici cu banii de la buget”, a adăugat liderul USR.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.