Bombă în cazul fetiței omorâte în Dâmbovița! Olandezul pedofil a avut COMPLICI

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a lansat o teorie bombă, și anume că olandezul suspectat de uciderea micuței Adriana din Dâmboviţa, nu a acționat singur

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a lansat o teorie bombă, și anume că olandezul suspectat de uciderea micuței Adriana din Dâmboviţa, nu a acționat singur, anunță antena3.ro.

Psihiatrul Gabriel Diaconu spune că olandezul a avut cu siguranță un contact la sosirea în România și că este posibil că fata de 11 ani să nu fi fost singura sa victimă din România. Medicul nu exclude posibilitatea ca anchetatorii să închidă cazul din cauza presiunilor existente asupra lor.,,La momentul de față presiunea e mare pe anchetori și cresc șansele că oamenii să facă greșeli să închidă cazul. Am auzit deja declarații că dacă făptașul s-ar fi sinucis, nu mai există speță.

Și este o greșeală. În astfel de situații, când victima este minor, vorbești deja de omicid de mare gravitate. Cu atât mai mult cu cât este o componentă sexuală. Trebuie să ne uităm la ce știm din cazul anterioare și la ceea ce știm din literatură.

În momentul în care te uiți la prădători sexuali de minori, ei operează de obicei pe un areal destul de restrâns în jurul lor. Sunt foarte puțini care sunt itineranți și, cu atât mai puțini unii care se duc în turis sexual. Turismul sexual cu minori, ne place sau nu, este o industrie ilegală care este foarte bine organizată pentru că permanent intră în contact cu legea.

Omul acesta știa unde vine, acest om a avut un contact la sosirea la București, acest om a avut de ales dintr-un catalog, drept urmare s-ar putea că nu doar aceasta este unicavictimă și că sunt mai multe și opinia mea este că acest om nu era singur în România.”, a spus medicul.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *