Bombă în cazul Caracal! Abia acum s-a aflat! Ce a făcut Gheorghe Dincă chiar înainte de a le abuza pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu!

Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a declarat că le-a omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, folosea anumite produse farmaceutice pentru a-i spori potenţa.

Monitorul Justiţiei a aflat că „monstrul din Caracal”, Gheorghe Dincă, acuzat de trafic de persoane, omor calificat si profanare de cadavre, avea în casă, pe lângă o cremă cu venin de albine pentru dureri reumatice, muscular şi articulare, şi nişte pliculeţe de Potent Plus.

Aceste substanțe pentru creșterea potenței au fost ridicate din casa lui Gheorghe Dincă și expertizate, potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, în urma expertizei s-a constatat că în pliculeţele pentru potenţă erau capsule cu substanţe vegetale în care au fost identificate cafeină şi teobromină (compuşi cu efect excitant al sistemului nervos), acizi graşi, esteri de acizi graşi, steroizi şi urme de substanţe cu acţiune de creştere a potenţei precum tadalafil, vandernafil şi sildenafil

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.