Bombă în cazul Caracal! Mișcare incredibilă a lui Dincă: Ce vrea să ascundă monstrul din Caracal

S-a detonat bomba în cazul Caracal. Este o mișcare incredibilă a monstrului Gheorghe Dincă. Totul s-a aflat abia acum, după ce a fost trimis în judecată pentru omor. Nu se știe deocamdată ce vrea să ascundă Dincă, dar avocatul familiei Melencu a tras un semnal de alarmă.

Dezvăluire de proporții care poate schimba cursul cazului Caracal. S-a aflat un amănunt incredibil legat de monstrul Gheorghe Dincă, cel care a fost trimis în judecată pentru omor. Totul s-ar fi întâmplat în decembrie, dar abia acum s-a aflat.

Mutare incredibilă a lui Gheorghe Dincă

Este o mutare incredibilă a lui Gheorghe Dincă. Monstrul din Caracal a divorțat în decembrie. Soția sa a cerut separarea, care s-a produs pe cale amiabilă, în fața notarului. Elena, soția suspectului, a decis să divorțeze în luna decembrie, sătulă de eticheta de „soție de criminal”.

„Monstrul din Caracal” a acceptat separarea, așa că s-au separat de comun acord, la notar, scrie impact.ro. Dincă a delegat un avocat să se ocupe de divorț, care s-a finalizat în decembrie 2019.

Elena Dincă a fost judecată aspru de familia Luizei Melencu, care susține că femeia a găsit-o în casă pe adolescenta răpită de Dincă. „O să depun o upgradare a plângerii iniţiale contra familiei Dincă, în special a soţiei lui Dincă. Ea este cheia, din punctul meu de vedere ştie tot. Am urmărit ce a declarat, ce a făcut şi eu cred că s-a întâlnit cu Luiza acolo. Eu vă garantez că mint de sting toţi împreuna şi separat, nu am văzut tupeu mai mare în a minţi, mint într-un hal fără de hal. Într-o frază mint de trei ori sau se contrazic de trei ori. Declaraţia a durat câteva ore. Deci încep cu una, după ce li se pun întrbări vin cu o altă variantă, li se pune o întrebare încuietoare şi revin la prima, după care renunţă la celelalte două, trei şi vin cu a patra variantă”, spunea avocatul familiei Luizei, Tonel Pop.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu